Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Тяло Canon EOS 1Ds markII Сер. Номер: 343302
Обектив Canоn EF 85mm f1.8 USM + сенник Сер. Номер:12401384
Обектив Canоn EF 100mm f2.8 Macro USM Сер. Номер:16403529
Обектив Canоn EF 24-70/f2.8 L USM + сенник Сер. Номер:846310
Обектив Canоn EF 70-200/2.8 L USM + сенник Сер. Номер: ?
И двата апарата са без зарядни, крадците са били достатъчно тъпи да не ги вземат
И лаптоп Fujitsu-Siemens, по-късно ще му видя номера и модела
Моля, ако предложат на някого подобна техника, да задържи предлагащите я и да повика полиция. Това е единствения "легален" начин да бъдат хванати извършителите. Боя - по-късно, аз ще имам грижата.
От къщи.. Докато ние с жена ми и дечицата спим в съседната стая.. Добре че не съм ги усетил, щеше да има жертви, можеше и аз да съм убит...
Преди 3 дни в Ямбол са заловили голяма банда за апартаментни кражби. Съдията ги пуснал под гаранция. Полицаите казаха, че не биха се учидили да са същите герои
Интересно, но намерих телефона си разглобен, с извадена батерия, какво ли са търсили вътре
Освен техниката, заминаха и всичките ми лични документи, документите на колата и документи+печат на фирмата Сега ще ми се разгони фамилията с тия документи...
Телефона са го разглобили, сигурно за да не можеш да се обадиш веднага, ако станеш през нощта. Пък не са го откраднали, щото е много гадна следа.
Сигурно са ти скъсали и кабела на домашния, ако имаш такъв.
Кажи поне какво ти беше заключването на вратата, че слагам 3 врати в момента и ми казаха, че и касовите брави вече не са им проблем на гадовете.....
>
> Кажи поне какво ти беше заключването на вратата, че слагам 3
> врати в момента и ми казаха, че и касовите брави вече не са им
> проблем на гадовете.....
канонио препоръчвам ти тези ключалки: http://www.abloy.com/ продават ги тука по около 350лв.