Автор: PolarBear
Дата: 10-01-08 09:12
Gena, телевизията е хубаво нещо (на теория), понякога дори върши работа, но според мен един сигнал до Комисията за защита на потребителите е по-вероятно да помогне. В повечето случаи тя е изненадващо ефективна.
И аз бях до скоро активен консуматор на това скапано мляко. На времето точно тази Комисия беше публикувала някъде (жалко, че не помня къде)резултати от изследванията на кисели млека на основни производители. По много параметри. Нямаше идеално мляко, естествено. Ако даден параметър е добре, друг куца. Най-добрите млека имаха напр. доста високо водно съдържание...т.е. добри са, но цената им излиза 30-40% по-висока от това, което си мислиш. Млякото на Бор-чвор беше от добрите. И аз като видях, че "културата" се прави от тях, реших, че и тя ще е хубава. Да, ама не. А и качеството й се влошава прогресивно. Напоследък има консистенция на рядък варов разтвор.
Пиша и дояждам с корнфлейкс последното такова мляко, което купих оня ден. Последното въобще. Какво да правиш, сефте да те прекарат в Булгаристан.
ПП Иначе, струва ми се, двупроцентното на "Елена" е що-годе приемливо.
|
|