Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Кратко представяне на 3D камера Panasonic AG-3DA1 на български
Автор: drkskwlkr   
Дата:   31-07-10 09:12

Кратко представяне на български на възможностите на новата 3D камера с два обектива Panasonic AG-3DA1.

Не са публикувани 3D видео клипове ([smilie18]), но има интересни неща.

Ревю.

Отговори на това съобщение
 Re: Кратко представяне на 3D камера Panasonic AG-3DA1 на български
Автор: Uve_Smotanson   
Дата:   31-07-10 09:29

Поредната дивотия, която ще я гледаме през крив макарон в българско. Честно. Като се има предвид колко се наложи блурей, конкретно в България, това не го виждам да бъде нещо по-различно. Отделно има хора, на които не им понася 3D-киното, което си пролича около "Аватар". Една технология има бъдеще, ако е масова.

Автор: otvorenia   
Дата:   31-07-10 11:25

Пазара ще покаже дали ще се наложи.
Блурей за мене специално се е наложил
Отделен е въпроса дали ги държа на оптичен диск или HDD.

Автор: belia   
Дата:   31-07-10 16:07

panasonic винаги са къртели с дизайн...по-грозна камера не бях виждал. а съм виждал много[cool]

Автор: drkskwlkr   
Дата:   02-08-10 10:49

Чудя се на кое ми прилича повече физиономията на тази камера - на роботчето Уоли или на Закс от "Бенджи, Закс и Звездния принц" :)

Автор: victorcito1978   
Дата:   02-08-10 12:48

Смешно е - при положение, че HD е все още мръсна дума у нас, как ли ще се наложи този формат ... След 4-5 години, като нищо :) Дотогава - ще четем !

Автор: Uve_Smotanson   
Дата:   02-08-10 14:58

otvorenia написа:

> Пазара ще покаже дали ще се наложи.
> Блурей за мене специално се е наложил
> Отделен е въпроса дали ги държа на оптичен диск или HDD.

Вероятно имаш предвид HD. То се наложи, съгласен съм, за добро или лошо. BR, като устройства от всякакъв тип, носители и пр., още не съвсем. Евтини плейъри има, но записващи устройства и презаписващи, много рядко. Ако трябва да избирам между някаква тъпня на 16-32GB и 2-3GB, винаги съм на втората. Дори предпочитам CAM пред това да си пълня харда с глупави обеми, които трия веднага след гледането им. Аватар примерно го гледах на 3D кино, без да чакам рипове и разни дивотии. Има неща и на добрия стар DivX, които се гледат нормално. Маниаците гаранция, че под BR не падат, но аз не съм такъв. Гледам и трия. За да го запиша трябва да е нещо или документално, или образователно. Не подценявай и факта, че истинските фенове на киното, може вече да им е писнало. Познавах един с 3 стени VHS. Изхвърли всичко и започна да колекционира DVD. Сега най-вероятно е на BR, но вече за 3D става грубо. Маркетинга може да се ебава с юзърите, но и това е до време. Извинявай, ама онзи ден да си си взел LED LCD, понеже е нанай-наят и сега да взимаш 3D е тъпичко, за 5 филма на кръст. Консуматорщината - всяка година ново, трябва леко да им отмине, поне в този сегмент. Таргета тук е друг, не са някакви пубери, които си сменят телефона на 3 месеца и кълват.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »