Автор: Uve_Smotanson
Дата: 02-08-10 14:58
otvorenia написа:
> Пазара ще покаже дали ще се наложи.
> Блурей за мене специално се е наложил
> Отделен е въпроса дали ги държа на оптичен диск или HDD.
Вероятно имаш предвид HD. То се наложи, съгласен съм, за добро или лошо. BR, като устройства от всякакъв тип, носители и пр., още не съвсем. Евтини плейъри има, но записващи устройства и презаписващи, много рядко. Ако трябва да избирам между някаква тъпня на 16-32GB и 2-3GB, винаги съм на втората. Дори предпочитам CAM пред това да си пълня харда с глупави обеми, които трия веднага след гледането им. Аватар примерно го гледах на 3D кино, без да чакам рипове и разни дивотии. Има неща и на добрия стар DivX, които се гледат нормално. Маниаците гаранция, че под BR не падат, но аз не съм такъв. Гледам и трия. За да го запиша трябва да е нещо или документално, или образователно. Не подценявай и факта, че истинските фенове на киното, може вече да им е писнало. Познавах един с 3 стени VHS. Изхвърли всичко и започна да колекционира DVD. Сега най-вероятно е на BR, но вече за 3D става грубо. Маркетинга може да се ебава с юзърите, но и това е до време. Извинявай, ама онзи ден да си си взел LED LCD, понеже е нанай-наят и сега да взимаш 3D е тъпичко, за 5 филма на кръст. Консуматорщината - всяка година ново, трябва леко да им отмине, поне в този сегмент. Таргета тук е друг, не са някакви пубери, които си сменят телефона на 3 месеца и кълват.
|
|