Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Неделя сутрин
Автор: tnt   
Дата:   13-01-08 11:52

Евгасимус и кефа!
А в парка е приказка
[beer] [beer] [beer] [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Неделя сутрин
Дата:   13-01-08 12:03

No Doubt - Sunday Morning

Автор: svetalcho   
Дата:   13-01-08 12:06

[smilie5]

Автор: Safira   

ами хайде да поснимаме?

Автор: dobria_starec   

http://vbox7.com/play:42b76a91

Автор: svetalcho   

ми хайде

Дата:   13-01-08 12:09

ааааааа времи йе за почивка! Сиестичка му съ вика... Койт снимал снимал [ezik] [ezik] [ezik] [ezik]

Автор: fotografinq   
Дата:   13-01-08 13:15

Аааа няма такова нещо като "неделя сутрин" или поне аз не съм го виждала отдавна и съм го забравила. Колкото до снимането мисля да хвана след малко баира над квартал Аспарухово, че ми е най-близо в момента :)

Дата:   13-01-08 13:17

[beer] [beer] [beer] [beer] [shtrak]

Автор: vga   
Дата:   13-01-08 13:51

дам, голям кеф.... момичето за което мислех да се женя снощи ми каза че ме оставя защото си влюбила в друг. за 1 ден... просто ей така потъпка всичко... толкова ми е кеф че се чудя дали да не ви създам обект за репортаж в хубавия ви парк.... [smilie2] [smilie2] https://photo-forum.net/joro/emoticons/1381.gif

жените сте ебиму майката направо....

Автор: marchello   
Дата:   13-01-08 13:55

[smilie2] [smilie2] [smilie2]

Автор: fff   
Дата:   13-01-08 13:59

По-добре за един ден отколкото бавно и методично.

Автор: fotografinq   
Дата:   13-01-08 14:01

vga, много мъка има по този свят.Раходи се и дано разходката ти помогне малко да се отпуснеш.Аре... аз пиша на крак и бегам да фоткам ..може би първи кокиченца ;)

Автор: BOrisoFF   
Дата:   13-01-08 14:06

vga, сигурно е за добро! Горе главата!

Дата:   13-01-08 15:36

ей хора недейте така.... смисъла на живота ми си тръгна по най-неочаквания и унизителен начин... желая ви и вие да обичате своя някой така както аз нея... не е толкова просто и лесно... когато целия ти живот е свързан с някой, сутрин се будиш и първото за което мислиш е той, а вечер без да кажеш лека нощ не можеш да заспиш и имаше милиони спомени не можеш просто да си кажеш майната му... такива неща не се случват всеки ден... [smilie2]

Дата:   13-01-08 15:54

vga има и по-трагични случай но квото и да правиш връщане няма
тъжно но истина
успех и дано ти тръгне

Автор: Amigo   
Дата:   13-01-08 15:55

vga, жината е мноооого коварно създаний, вервай ми [cool] [smilie7] Ноооо, затова пък жени има в изобилие [smilie5] [smilie5] [smilie8] И някои са все пак от по-малко коварна порода [smilie5] [smilie5] По-добре ли щеше да бъде, ако сте вече женени от няколко месеца и усетиш, че нещата не са като в приказките?! [cool] Споко и мисли позитивно [smilie6] [smilie6]

Дата:   13-01-08 16:00

благодаря за подкрепата! проблема е че откакто сме заедно всичко е съвършено, няма караници, имаше само любов... и изведнъж преди 2 дни тя коренно се промени. каза че не била в настроение. снощи ми съобщи тази най-неочаквана новина... просто съм покрусен. мойта приказка свърши. наистина беше приказка- открай до край... място не мога да си намеря в момента просто...

Дата:   13-01-08 16:04

амиго женитбата е един подпис
има много големи жертви които може да направиш от обич и да си мислиш че си подредил живота, когато изведнъж всичко се обърне и разбереш че всичко за което си се борил и което си постигнал вече го няма просто защото е било градено около една жена и непременно ти минава през главата какъв глупак си бил, колко възможности си пропуснал и от колко неща си се лишил, като си мислел че вие сте различни и тези неща се случват само при другите...

Автор: apollo   
Дата:   13-01-08 16:08

Точно затова излез и се поразкарай, поснимай, помръзни, може и в компания, може и сам [smile]

Най лошото е да оставаш сам и да се измъчваш - от това освен да ти минат все гадни мисли друго няма да излезе [smilie8]

[beer] [beer] [beer]

Автор: Amigo   
Дата:   13-01-08 16:08

c'est la vie [smilie8] [smilie8] както се казва [smilie21] между другото знае се, че мъжете страдат повече при подобни раздели [smilie8] обаче насила хубост не става, както е казал народът [cool] изводът е, че човек не трябва да влага безпаметно всичките си усилия в една жена, защото жената е измамно създание - такава й е природата. [cool] тез приказки, че била от Адамовото ребро, са за наивници [smilie3] [cool] от опашката на рогатия ще да е тя [smilie18] [smilie18]

Публикацията е редактирана (13-01-08 16:10)

Автор: apollo   
Дата:   13-01-08 16:10

То Мел Гибсов не ги разбра та ние ли [smilie3]

Дата:   13-01-08 16:11

ей, ей! Горе главата! За добро е ще видиш, сега само се измъкни от дупката и си бъди за известно време само мечтател-фотограф [smile]

Дата:   13-01-08 16:11

непрекъснато в главата ми изниква оная реплика от края на "Да срещнеш Джо Блек" когато Антъни Хопкинс обясни на смъртта- "Живот, какво да ти кажа...." лошото е че с всяка изминала минута ми липсва все повече... приятелите ми са на път към нас, винаги се осланям на тях в трудни моменти...а такъв скапан момент не съм имал никога...

Дата:   13-01-08 16:13

Щом имаш приятели, които са на път към вас, значи си щастлив човек! Горе главата, момче [smile]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.