Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Къде сме ние във Вселената?
Автор: solo5   
Дата:   10-01-08 18:07

Къде сме ние във Вселената? [smilie8]

Отговори на това съобщение
 Re: Къде сме ние във Вселената?
Автор: kaiser.soze   
Дата:   10-01-08 18:11

навсякъде може да сме [smile]

може и да сме върху дланта на някой.

и той да не знае [smile]

Автор: Amigo   
Дата:   10-01-08 18:16

Какъв е изводът? [smilie8] [smilie8] [smilie21]

Автор: e-design   
Дата:   10-01-08 18:18

ГРУНДЖО

Лодо се събуди. Огледа се през решетките на креватчето си и ревна.

Беше жаден.През нощта бе сънувал най-новата реклама на #ДЖУ-ДЖУ#-БОЖЕСТВЕНОТО ПИТИЕ. Та затова сега беше жаден. Ревна още по-силно та дано го чуе майка му. -Тя ще ме чуе,непременно ще чуе моя ужасен рев и ще дойде- ,така си мислеше Лодо и не сгреши.Майка му наистина се появи и започна да го успокоява.-Какво ти е Лоденце,какво си сънувал пак,? Лодо и обясни коя реклама е сънувал и колко много е жаден сега и как му се пие#ДЖУ-ДЖУ# #И мамо не забравяй да ми купиш нещо ново изненада и играчка# добави той докато майка му излизаше за да му купи 1-2 бутилки #ДЖУ-ДЖУ#.#Но това са три желания в едно#-помисли си тя възмутено и се зачуди какво да му купи. За щастие си спомни рекламата която бе сънувала. Май се говореше за нещо точно такова.#ГРУНДЖО#-да точно така се казваше най новия продукт.А рекламата гласеше!НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ШАНСА ДА ИЗНЕНАДАТЕ ДЕЦАТА СИ С #ГРУНДЖО#-ТРИ ЖЕЛАНИЯ В ЕДНО!

Лодо едва дочака завръщането и.Лакомо излочи една бутилка #ДЖУ-ДЖУ# и се нахвърли върху ГРУНДЖО-то.

Хората все по-често се питат КАКЪВ Е СМИСЪЛА НА ЖИВОТА? или КОЙ ОТБОР ЩЕ СПЕЧЕЛИ ЕДИ КОЯ СИ КУПА? Някои се питат КОЛКО ЛИ ЩЕ СТРУВАТ ДОМАТИТЕ УТРЕ? а други се питат КОЛКО АКЦИИ ДА КУПЯ ОТ !GENARAL MOTORS!? Черните се питат ЗАЩО БЕЛИТЕ НИ МРАЗЯТ? а пияните КОЛКО ЛИ СЪМ ИЗПИЛ?. Умиращите ЗАЩО ТОЧНО СЕГА ?а неуспелите играчи на билярд КЪВ Е ТОЯ ШИБАН СПОНТ БЕ? Англичаните се питат ДАЛИ УТРЕ ЩЕ ВАЛИ? и т.н и т.н. Обаче ВСЕКИ АБСОЛЮТНО ВСЕКИ човек се пита КЪДЕ Е ОТГОВОРЪТ?

Лодо беше много доволен от новото десертче#ГРУНДЖО#То беше едно такова кръгло като топче увито в шарена хартийка. На пръв поглед изглеждаше че цялото е от курун ,но след като го изяде под тънкия слой курун се появи малка оранжева топка от силин.Лодо се опита и нея да изяде но не успя.След като помисли трезво върху проблема той се сети да я отвори.УСПЯ. У-хаа ,вътре имаше и малка играчка.Една малка планетка. Синкава такава. По нея щъкаха разни същества.Той си поигра малко с нея и след това я прибра при другите играчки.

Отговорът се изписваше всяка вечер на небето.Изписваше се от звесздите и то пред погледа на милиарди хора само че нямаше кой да го разбере.Просто погледнато от другата страна на небето това си беше надписа върху една кутия в стаята на Лодо.На неговия език надписа означаваше! КУТИЯ ЗА ИГРАЧКИ!

Автор: tonevjr   
Дата:   10-01-08 18:19

Аз все си представям вселената като нервната система на човек и че сме част от нещо друго и голямо-като клетките в нас[smile]

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   10-01-08 18:53

А мерси от такова нагледно американско ограмотяване от тип "топ-идиот".
Още когато бях в 4-ти клас знаех всичко това, и доста по-добре и навътре.
Просто книжките за малки деца бяха много по детайлни от това.
Срамота е с това да трябва тепърва да се запознават големи хора [smilie23]

Автор: solo5   
Дата:   10-01-08 19:24

що бе Mobby_Dick
всички го знаем,
но на мен тези онагледени примери ми хареса [smilie8]

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   10-01-08 19:27

Дано новото което виждат хората вътре да е само кръглите минерални камъчета.
Такива оникси разни и аз купувам за по 10-ина лева като ходя по Родопи и Анадола [smile]
Дано не е знанието, къде се намират, колко и какви са планетите и каква на вид е галактиката ни [smilie18] [smilie21]

Автор: marchello   
Дата:   10-01-08 19:27

https://photo-forum.net/static/forum/2008-01/uaxn8037.JPG

ПФС е тук, за вас не знам [beer]

Автор: nice   
Дата:   10-01-08 20:29

solo5 [smilie24] благодаря

понякога като се замисля за това и всичките ми проблеми изглеждат толкова нищожни.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.