Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 отново за делото Ставински
Автор: solo5   
Дата:   10-01-08 16:05

сега казаха по новините, че съдията е отхвърлил иска за 2млн лв на близките, щото не бил представен от оторизирано лице
а междувременно момичето, което бе в кома е навършило 18 години и не може да бъде представлявано от родителите си [smilie10]

Отговори на това съобщение
 Re: отново за делото Ставински
Автор: ALBIREO   
Дата:   10-01-08 16:08

За наши хора няма закони [smilie3]

Автор: volokin   
Дата:   10-01-08 16:19

работата е кофти, сега близките ще искат големи цифри, щото са докопали голям човек, ама мъртвите са мъртви [smilie23] животът не може да се върне, ако ще и Грийнспам или там как му беше името да се грижи за обезщетенията [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Автор: digitalgab   
Дата:   10-01-08 16:20

Откъдето и да погледнеш е тъжна история. Адвокатите са им казали "така и така синът няма да го върнете, но поне да останете с пари, щото тоя е червив с такива". Другите, още повече.
А иначе Ставийски сам си е признавал в разни интервюта че обича острите усещания и риска и обича да кара бързо и също коктейли през лятно време.

Публикацията е редактирана (10-01-08 16:45)

Автор: matataupa   
Дата:   10-01-08 16:22

Ма те нямаше ли да го бесят?[smilie8]

Дата:   10-01-08 16:24

..а, грешка, то беше за мед. сестрите, че ще ги бесят. такива ми ти работи...

Дата:   10-01-08 16:27

...а него щяха да го съдят май. ма за малко се размина...непослушкоооо, и другия път по лекичко да караш, ей[smilie3]

та такааааа...[smilie21]

Автор: solo5   
Дата:   10-01-08 16:27

на мен това ми се стори ужасно:

а междувременно момичето, което бе в кома е навършило 18 години
и не може да бъде представлявано от родителите си
[smilie10]

Автор: elrisha   
Дата:   10-01-08 16:28

против съм цялата тая простотия!
всеки ден има катастрофи по улиците, но не искат доживотни присъди,разпване на кръст и милиони от виновните!
До вчера викаха "Осанна", днес "Разпни го"! И не се замислят,че и той е човек и цял живот трябва да живее с мисълта,че е погубил друг човек...от това няма по-голямо наказание...

Дата:   10-01-08 16:32

Елришаша, ако имах поне малко Вяра в съвестта щеше да е достатъчно. Ма нямам. Примери да искаш. Убиват и си живеят години наред- дълги години. И сякаш не остава белег, не ги гложда мисълта за случилото се-Я Киро Маричков кат пич шумче цървули из чаршията и не виждам изпитото му от безсънни нощи лице.

ДА ГНИЕ> СЛЕДВАЩИЯТ ЩЕ МИСЛИ ПРЕДИ ДА ПИЕ И ДА КАРА

Съвестта е лакей, казал е Стефан Цанев, винаги намира начин да ни каже, че сме прави![smilie9]

Автор: Brummaker   
Дата:   10-01-08 16:33

кой каквото си е надробил - да си го сърба [smilie24]

затворите са пълни с хора за доста по-дребни престъпления, ми се струва

само че номерът е всички да сърбат пропорционално на това, което са дробили ... работа, дето у нас нема стане, уви ...

Дата:   10-01-08 16:33

опс, обръщението[smilie5] Нема се редактирам, ма аку ни та кефи го брой за сменено[smilie7]

Автор: ristis   
Дата:   10-01-08 16:39

Така ли, горкият, а родителите дето надживяха детето си не са наказани! [smilie23]
Решението на съдиите ще е в една от крайностите. Тази публичност не им дава възможност за среден вариант.

Автор: exo99   
Дата:   10-01-08 16:43

Елриша, да не дава Господ да загине твой близък, щото някой имал нужда да си вдига адреналина като кара бясно 3 тонната си машина след няколко водки.

Ако си беше карал, спазвайки правилника а не с над 100 км, беше трезв и катастрофата беше станала поради някаква техн. неизправност - да му съчувстваш за малшанса.

А за тези, които обвиняват близките , че искали да печелят, първо няма да им присъдят толкова пари.
Второ, знаете ли , че сега бремето за гледането на това момиче, което е полу труп, ще легне на плещите им докато са живи.

Само да вметна, че около 200 хиляди лева, присъдени на момчето, ударено от Майкъл Шиилдс, според близките му, вече са свършили.
А му предстоят нови операции и рехабилитация.

Лично мое мнение - направилите катастрофа след употреба на алкохол и завършили със смъртен случай, трябва да ги съдят за предумишлено убийство.

Всички тук мислите само за спортистчето, а почернените семейства - кучета ги яли.

И да го осъдят на 5 години затвор ефективно / в което не вярвам/, ще излезе след 3 години и животът продължава.

Имам приятел, който уби на пътя с колата си една бабичка при каране с превишена скорост.
Не беше пиян и му дадоха 3 г. условно.
Та това се случи преди 5
Така че, приказките за вина, която те преследва цял живот са бош лаф.
Ако си спомняш някога, това е като за изживян кошмар, който искаш да забравиш.

Не може да отнемеш човешки живот, да осакатиш трайно друг човек, да преобърнеш живота на няколко семейства и да очакваш снизхождение щото виждаш ли си бил голям спортист.

Според мен законът трябва да се прилага с цялата му строгост към всички, независимо кой кой е.

Автор: asahi   
Дата:   10-01-08 17:11

Хамъра е 2,5т.
Ограничението там е 60, дали не беше 40.
Техническата неизправност не е оправдание.
Не е лесно.

Автор: GenaDP   
Дата:   10-01-08 17:26

При положение, че в наш'та татковина за убит човек ти дават условна - за кво да се шашкаш? А имам аверче в щатско, дето го спипаха употребил алкохол зад волана - без да е извършил каквото и да е нарушение. Още не е ясно ще отърве ли панделата, и досега е лашнал по адвокати над 10К$

Автор: Todd   
Дата:   10-01-08 17:29

Ами аз знам един замесник министър на транспорта кой двама вече прегази и едиствените последствия са че шефовете на полицията се издигнаха в кариерата !!!!

Мдааа, последния сгазен бе много скоро ма де се скриха "медиите " -измикярите искам да кажа така и не се разбра .....

Настана такава тишина че все едно още електричеството не бе открито !!!!

Мдаа....нисък му е ранга на Ставински...

Иначе стотици сгазили тоя или оня си ходят фрии по пътищата ...даже и обещетения не плащат никакви !!!

Така е в Абсурдистан .

Дата:   10-01-08 17:38

Е, анджък де - и аз това казвам.

Просто всеки трябва да отговаря за постъпките си.

Хайде, Ставийски поне не е искал да го направи.
Но гледайте оня австралиеца сега как ще се опитат да го отърват.
Ако получи повече от 10 год, ще почерпя.
И ще го пращаме после да си лежи у тях.
А може да го изкарат и ненормален.
Щото нали - много сме милосърдни и някой ти убие детето с нож, почерни ти живота, но трябва да сме хуманисти и да го лекуваме.
И като вземат след време докторите някой по-тлъст лев и го обявят за излекуван , си отива по живо, по здраво.
Нов човек.

От сега ви казвам, че Ставийски няма да лежи и ден.
Нали е носител на орден "Стара планина" и активен участник в антиалкохолната кампания.

Автор: GenaDP   
Дата:   10-01-08 17:41

...а как биха му се израдвали мангалите в кауша... Русичък, нежничък - тамън за тях. [smilie19]

Автор: джъмбо   
Дата:   10-01-08 17:52

иначе адвокатите напират за много пари щото вземат процент....

поне по света го правят едва ли наще са се отказали от тази благинка

иначе колкото и пари да вземат няма да им се върне детето [smilie2] [smilie2] [smilie2] [smilie2] [smilie2] [smilie2] [smilie2] [smilie2] [smilie2]

Автор: neuromancer   
Дата:   10-01-08 18:10

ти австралиеца не го мисли, той не познава нашите министри и мафиоти и ще си го осъдят като нищо. Виж ако беше българин, досега да са го пуснали по здравосложни причини

Автор: tonevjr   
Дата:   10-01-08 18:11

Че е виновен,спор няма.Хората грешат всеки ден и е човешко и ще трябва да си търпи последиците,но имам чувството,че някои хора се узлобяват защото е известен спортист.Когато печелеше всички се радваха,а сега някои от тези хора го плюят.Ами ако се случи на вас???Седите и си пийвате и недай си боже ви кажат,че нещо е станало.Няма ли да тръгнете и да бързате?Неговият случай е много по-различен,но в крайна сметка е същото след инцидента.Българите имаме много извратено мислене.Когато той ни радваше-всички с него,обаче като се случи нещастие,българина се "радва",защото някой друг е згафил лука и казва "аз казах ли ти,че не му е чиста работата"[smilie23]Някой може ли да си предстви на него и неговите близки какво им за тази нелепост.Аз лично не бих могъл да мигна.
Семейството никой не може да го обещети,такава трагедия не бих пожелал и на хората които мразя,а поведението на адвокатите е ясно като бял ден- %%%%%[smilie23]

Дата:   10-01-08 18:15

Не, с него не се е случило нещастие - нещастието се е случило на другите семейства .
Не се озлобявам срещу него, но трябва да изкара поне 5 год. в затвора - ефективно.
Как не може да схванете - пиян е отнел човешки живот и е осакатил онова момиче. То едва ли някога ще има нормален живот, даже и да излезе от комата.
И аз съм се радвал на Ставийски за спортните успехи. Просто сега трябва да си плати за изпършеното.
Нито повече , нито по-малко.

Автор: ALBIREO   
Дата:   10-01-08 18:19

И като не се спазват законите в БГ, айде да си затваряме очите, така ли?
Нека осъдят някой като Ставински, пък да видим дали няма да има повече респект към закона.

Интересно ми е, ако сега някой сгази Ставински и го убие, каква присъда ще лепнат на убиеца?
Ако е "никой" - сигурно доживотна...

Автор: tonevjr   
Дата:   10-01-08 18:23

А кой е решил,че влизането в затвора(или точен брой дни)[smilie11]е решение Това нещастие нищо не може да го поправи,разбери.И до живот да лежи,какво???
И не ми казвай,че не е трагедия за него.Явно не ти се е случвало подобно нещо и не ти пожелавам да ти се случва.

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.