Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 CANON или PANASONIC
Автор: zara_izrod   
Дата:   25-03-09 09:11

здравейте колеги мисля да си купувам фотоапарат.Но не мога да реша кой от двата модела на който сам се спрял да избера ще сам благодарен ако някой може да ми даде мнението си и оценката за апаратите апаратите са следните модели:CANON IXUS 75 BLACK и PANASONIC DMC-FS3E-K
[shtrak] [shtrak] [shtrak]

Отговори на това съобщение
 Re: CANON или PANASONIC
Автор: blr2   
Дата:   25-03-09 09:19

Nice nickname!

Автор: foto-lubitel   
Дата:   25-03-09 09:56

Men or a girl?

Дата:   25-03-09 11:16

Да не го подозираш в шизофрения човека.

Дата:   25-03-09 14:44

Колеги ще ми помогнете ли в ибора или само ще си чешем езиците [smilie19]

Автор: alsash   
Дата:   25-03-09 14:49

Г9...или 10 на цанон

Автор: stoyan_5   
Дата:   25-03-09 14:54

Уважаема госпожице,

Панасоника е с по-стилен дизайн, има малко повече пиксели, оптичен стабилизатор и прави по-добър клип /като размер и звук/ ...
Иначе са един дол дренки.
Един глас за Панасоника[smilie24]

Публикацията е редактирана (25-03-09 15:18)

Дата:   25-03-09 17:12

stoyan_5
не съм госпожица иначе мерси за мнението

Публикацията е редактирана (25-03-09 17:33)

Дата:   25-03-09 17:20

Несам Госпожида... това пълното ти име ли е? Хубаво е, че чужденци се заселват у нас и така добре научават езика.

PS: Ейййй, ама си. Защо го редактира сега това. Ще четат хората и ще се чудят какво е станало. Нищо, аз моето няма да го пипам да се чудят.

Публикацията е редактирана (25-03-09 17:37)

Дата:   25-03-09 18:10

Няма ли да направиш забележка и на колегата (alsash )който е написал цанон по горе в темата
Моля те престани да пишеш освен ако няма да ми бъдеш полезен с нещо [smilie23] [smilie23] [ezik]

Дата:   25-03-09 18:31

Уважаеми(а) изрод.
Аз съм Ви полезен през цялото време. Можем да танцуваме и румба.

Автор: surg   
Дата:   25-03-09 18:32

иксус серията е наи доброто в класа от години.

Автор: irusev   
Дата:   25-03-09 18:35

Zara, още един глас за Панасоника от мен, въпреки, че съм по-голям фен на Канон.[smilie24]

Автор: dent   
Дата:   25-03-09 18:41

Сапунерките един дол дренки ама едната с оптика на Лайка!

Автор: kompa   
Дата:   25-03-09 21:15

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: alsash   
Дата:   25-03-09 21:21

я изроде.....кажи за колко пари става дума.....а?

Автор: stoyan_5   
Дата:   25-03-09 21:25

Не бил госпожица, а си избрал женско име ...

Автор: vladi3   
Дата:   25-03-09 21:29

Публикацията е редактирана (25-03-09 21:32)

Автор: emiltasti   
Дата:   25-03-09 21:32

[smilie18] Mxxa

Re:
Автор: dent   
Дата:   25-03-09 21:44

Лайка (1954 — 3 ноября 1957) — собака, первое живое существо, выведенное на орбиту Земли. Она была запущена в космос 3 ноября 1957 в половине шестого утра по московскому времени на советском корабле Спутник-2, где она была размещена в космической конуре размером со стиральную машину. На тот момент Лайке было около двух лет от роду и весу около 6 килограммов. Как и многие другие животные в космосе, собака погибла во время полёта — через 5-7 часов после старта она умерла от стресса и перегрева, хотя предполагалось, что она проживёт около недели. Несмотря на это, советские официальные лица в течение нескольких десятилетий утверждали, что Лайка прожила положенный срок и была умерщвлена при помощи отравленной пищи[источник?].

Хотя Лайке не удалось выжить, эксперимент подтвердил, что живой пассажир может пережить запуск на орбиту и невесомость; таким образом, Лайка проложила дорогу в космос людям. Первыми животными, благополучно вернувшимися из космического полета, были собаки Белка и Стрелка. Советские учёные в те годы выбрали для космических испытаний собак, американские - обезьян-шимпанзе.
Почтовая марка СССР, «Спутник-2» (Скотт #2032)

Лайка была бездомной собакой, которую до этого называли «кудрявка»[источник?]; она проходила тренировку с двумя другими собаками, пока не была выбрана как основной вариант для полёта.

11 апреля 2008 года в Москве на Петровско-Разумовской аллее на территории Института военной медицины, где готовился космический эксперимент, был установлен памятник Лайке. Двухметровый памятник представляет собой космическую ракету, переходящую в ладонь, на которой гордо стоит Лайка [1].

Автор: kompa   
Дата:   25-03-09 21:46

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: misho   
Дата:   25-03-09 22:02

Ако алсаш /колегата (alsash )който е написал цанон/ ти беше наистина колега нямаше да питаш из форума какво да си купиш, защото щеше МНОГО ДОБРЕ да знаеш! А от мен още един глас за Панасоника.[smilie5]

Автор: surg   
Дата:   25-03-09 22:38

"Автор: dent
Дата: 25-03-09 18:41

Сапунерките един дол дренки ама едната с оптика на Лайка!
"

ХАХАХАХАХААХАХАХАХАХА[smilie25] [smilie25] [smilie25]
за хиляден път ,
в апарат с производствени разходи 150 долара, оптика за колко от тях да му сложат, за 20 , или 35, или 55...?
ТАКА И НЕ РАЗБРАХТЕ, ЧЕ ТОВА СИ Е ЕДИН ЧУДЕСЕН РЕКЛАМЕН И ПАЗАРЕН ТРИК НА ФИРМИТЕ
СПРАВКА
1. стандартен обектив на Лайка или Цайс са хилияди долара,
2. стандартен мед, микроскоп 20-50 000 долара,
3. индустриални оптики оше повече
та. на въпроса , диркетно, в апарата за 150 долара, колко качествен обектив, които е ДРАМАТИЧНО различен от друготре да сложат...
аиде малко здрав размисъл...

иди на http://www.amazon.com/gp/bestsellers/photo/ref=pd_ts_p_nav
и виж как стои въпроса за продвани марки и апарати в момента в реално време

въпросният иксус е маалко по стар модел, за това пък на добра цена, и е чудесен апарат

Публикацията е редактирана (25-03-09 22:43)

Дата:   25-03-09 23:05

не виждам какво толкова ви притеснява ник неймами че и с госпожица и госпожа ме сравнявате.Да кажа за толкова любопитните колеги,zara идва от града в който живея за неуките(Стара Загора)[smilie19]не знам какво му е толкова женското на ника ми но както и да е izrod няма нужда даго коментирам.Пуснах тема в форума зада се допитам до вас кой апарат да избера понеже са на една цена 250лв и двата и исках вашето компетено мнение при избора си.Но така като гледам болшиството хора се занимават с ника който сам се регистрирал невиждам какво толкова ви барка.Все пак благодаря на колегите който си казаха мнението и предпочитанията.А на останалите мерси за спама[shtrak]

Автор: BirdOfPray   
Дата:   26-03-09 03:55

КОЙТО и от двата да си вземеш - НИКОГА не би открил разликата... така че - ВСЕ тая!

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »