Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 START-B ?
Автор: denull   
Дата:   13-02-09 13:41

Здравейте

Имам нужда от малко помощ та един приятел продава Start-B но и двамата си нямаме представа колко пари горе-долу върви в момента та ако можете да ме насочите?

А и скъпи ли са тези филми 6x6 и трудно ли се намират?

Мерси

Отговори на това съобщение
 Re: START-B ?
Автор: tofo   
Дата:   13-02-09 14:16

Първо да те насочим към базаря-горе има бутонче. За цената-зависи от състоянието, ама пича ще е далеч от забогатяване. Някой продаваше някакъв старт за петдесетина кинта. Иначе филми се намират, ама точно 6х6 няма да намериш, щото ти трябва ролфилм, а по-късия (120) е някъде към 6х80см. [beer]

Публикацията е редактирана (13-02-09 14:28)

Автор: denull   
Дата:   13-02-09 15:21

Здравей мерси за отг. :)

А горе-долу на каква цена е филма ? Поеже съм нов с тия аналогови щуротии

Мерси ! :)

Автор: icikonti   
Дата:   13-02-09 15:52

Китайските в БГ са около 5 лв./черно-бели/
Чешките 6-7 лв./черно-бели/
Японски и английски в зависимост от светлочувствителността им над 8 лв./черно-бели/
Цв. негатив около 8-12 лв
Цв. диапозитив над 12 лв до към 19 лв, че и нагоре

Дата:   13-02-09 15:53

Цветен или чернобял? Диапозитив или негатив. И колко ИСО??? А кой тип- 120 или 220 ? Втория е два пъти по-дълъг, щото първия върви със залепена хартия отзад? Яйш пример в базаря...[beer]

https://photo-forum.net/forum/read.php?f=47&i=36788&t=36788&phorum_uriauth=

Автор: icikonti   
Дата:   13-02-09 16:04

tofo - "щото първия върви със залепена хартия отзад", даже след изснимането на филма, може да си ползва и хартията за каквото му е нужно.Не знам дали се лъска, щото можеше и за тоалетна хартия да се ползва?Две в едно.....Аз лично мисля да пробвам.Не се сещам сега за друго приложение, но все нещо ще измисля.Пък си е доста приятно, ако някъде си сред природата и имаш остра нужда...., да знаеш,че винаги имаш подръка хартийка!Ако беше с малкоформатна камера, как щеше да се избършеш с металната кутийка?А...?

Дата:   13-02-09 16:09

В металната кутийка, ако се уплътни пък може да се носи вода и да се използва за ибрик. [ezik]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »