Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна
 Идиотско ли е?
Автор: Мартин_Илиев   
Дата:   10-02-09 23:55

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Отговори на това съобщение
 Re: Идиотско ли е?
Автор: ka7   
Дата:   10-02-09 23:57

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: ohluff   
Дата:   10-02-09 23:57

... има нещо

Автор: CanoniO   
Дата:   11-02-09 00:00

Всички ще те гледат странно. Във Варна никони няма[smilie5]

Автор: jekopj   
Дата:   11-02-09 00:02

Не е идиотско,но големия апарат кара хората да се "стягат" и не изглеждат естествено при стриит-фотография...[smilie25]

Автор: Stoychev   
Дата:   11-02-09 00:03

В Ямбол не бих, във Варна бих на всяка цена! [smilie5]

Автор: rorus   
Дата:   11-02-09 00:07

Важното е ТИ какво искаш!

Автор: mihajlov2   

Спокойно, аз ходя с още по-голям[smilie5] и никой не ми обръща особено внимание (в София)

Автор: ka7   

Автор: Stoychev   
Дата:   11-02-09 00:14

ka7 написа:

> апаратите, крайно време е хората да свикнат с гледката !

ДА! [smilie24]

Автор: Lalinda   
Дата:   11-02-09 00:15

Ако приличаш на японец, няма проблем.
Ако не приличаш обаче... тежко ти.
[smilie3]

Честно казано, винаги съм смятала, че в курортните градове хората, разхождащи се с апарати, не предизвикват никакви смущения у местното население...

Или роднините и приятелите ти смятат, че рискуваш някой да ти открадне фотоапарата? Чувала съм за такива случаи с японци, но в София. Всъщност, има ли японци във Варна? Май не са много по плажните забавления - нали си имат море отвсякъде...

Автор: aeobs   
Дата:   11-02-09 00:16

Ако трябва да сме обективни, идиотско е да питаш дали е идиотско да ходиш с камера на врата. :)
Не те гледат защото е странно, в България хората просто си гледат независимо какво правиш, носиш, или как изглеждаш.
Особено пък по черноморието. [smilie18]

Автор: danbi   
Дата:   11-02-09 00:20

Не го слушай canonio -- носи си Никона на врата гордо и не се притеснявай. Аз тъй правя [smilie5]

А жената ревнува, както вероятно и приятелите. [smilie24] [beer]

Автор: irusev   
Дата:   11-02-09 00:41

За съжаление истината е, че на българина първата му мисъл е: "Глей го тоа, на к'ъв са прай ся..." Ей заради това не си носим нито апаратите, нито пък си отваряме лаптопите по заведения примерно, както го правят хората в цял свят. А иначе в морската гладина като си щракам, никой не му пука, стига да не им го навирам в носа (обектива де). Но ми се струва, че още доста години ще минат докато разчупим оковите. Все гледаме в канчето на другия...

Автор: toshko79   
Дата:   11-02-09 00:48

Ха, точно в морската градина всеки те гледа, все едно с апарата ще му откраднеш душата...има го и другия момент...когато някой колега мине наблизо...приятелката ми разправя че тогава сме се гледали като котки... кой с какво снима, какъв обектив има и дори спомена "че сме си ги мерили"
[smilie18] [smilie18] [smilie18]
А по темата... носи си го, пич. Дано повече хора започнат да ги носят и да няма поводи за страх.

Автор: rolla   
Дата:   11-02-09 00:55

бОли ме...кво щяли да си били кажели другите.Селяците и селяндурите бОли ли ги какво си казвам като ги видя да се секнат на улицата или да си хвърлят кутията от цигари заедно с опаковката от фафла на детето през прозореца на фолксавген пасат комби ?(без да ми се обиждат собствениците на такива коли)
Та същите тези типове да не би да ги бОли какво си казвам (или какво казвам за родителите им от женски пол) когато ме засекат на пътя или ми се перчат с пасатите(отново се извинявам:))? Не ги бОли! Е , мен ли да ме бОли какво си мислят те за мен???
Казвам го защото на никой нормален обикновен човек не би му направило впечатление това , че ти си носиш апарата по улицата."Глей го тоа, на к'ъв са прай ся..." се чува само от устите на гореописаните.

Дата:   11-02-09 00:57

Тоше, за това, че се гледаме като котараци и, че си ги мерим едвали не си прав. Исках да кажа, че в морската е по различно някак си да го "изкараш" и да го "размахаш" [smilie5] Там обикновено или си разхождаш кучето, жената или детето, или караш колело или снимаш. Н'ъл тей?[smilie5]

Дата:   11-02-09 01:01

Кофти е във Владиславово...

Автор: bordon   
Дата:   11-02-09 01:03

Това е една от "болните" теми на Stoychev. [smilie5]

Така е, много хора носят апарати със себе си. Но имай едно на ум - между "сапунерка" и по-голям апарат /говоря за размера [smilie5] / в съзнанието на тези, които те наблюдават от страни това са две различни неща.
Независимо че за теб са фотоапарати.
За останалите - със "сапунер" са свикнали.
С ДСЛР - все едно те виждат като част от NATIONAL GEOGRAPHIC или DISCOVERY CHANNEL. [smilie5]
Ако направиш пък и следното - да си опънеш и статива, да монтираш отгоре апарата, да направиш замерване със светломера и да започнеш да снимаш с дистанционно или с жило - е, тогава ми се ще и аз да присъствам на този момент. [smilie5]
Не е за изпускане...
Ще бъде пълна програма...[smilie5]

[beer]

Дата:   11-02-09 01:04

Ролла, анджак[smilie5] Хаплулютну си права. Ей за това говорех. Че на някой хора им пука от такива, а не трябва, 'щот не правим никому нищо. Вадиш си, пуцаш си, гледаш си кефа... нали за това си го взел с теб в крайна сметка.

Автор: violator   
Дата:   11-02-09 01:06

Мартин_Илиев, ами ти що нямаш снимки в профила си [smilie10]. Да не би само да го носиш окачен на врата тоя фотоапарат без да снимаш [smilie5]

Това на шега разбира се [smile]
Можеш да си навиеш ремъка около китката и така хванат за грипа да го носиш надолу. Хубавото е, че става по скришом и не плашиш разни мнителни лиЙЕлки и чичкУвци по улицата. Освен това имаш и сравнително добра възможност за бърза реакция. Може и като чанта на рамото, ако знаеш, че няма да го ползваш скоро... пак е по скришом, ама вероятността да се потроши по невнимание в навалица примерно съществува.

Ама както и да го носиш все тая.. да'н ти пука дет се вика. Мен примерно на една улица в Сливен ме помислиха за душевно болен, след като се връщах няколко поредни дни да повтарям кадър от едно и също място, по едно и също време. Ама как да им обясня, че става дума за "творба" с изключително висока идиЙЕйна и худУОожествена стойност.... [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Да'н ти пука [shtrak]

Публикацията е редактирана (11-02-09 01:20)

Дата:   11-02-09 01:06

Бардон, мислят ни за геодезисти бе братче[smilie5] [smilie5] [smilie5]

Автор: bordon   
Дата:   11-02-09 01:11

irusev написа:

> Бардон, мислят ни за геодезисти бе братче[smilie5] [smilie5]
> [smilie5]

[smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Еееее, направо ме разби.......
И аз толкова време се чудех с тоя триножник на какво ли приличам от срани ако ме погледнеш.....[smilie5] [smilie5] [smilie5]

[smilie24] [beer] [beer] [beer]

Дата:   11-02-09 01:12

ролла=праВ[smilie7] ,без "а"
Малко ми е женски никнейма,знам[smilie18]

Именно , Русев , мен ми пука само и единствено от хората , които са с мен когато съм с апарата . В началото на някои от тях им беше малко неприятно ли , срамно ли как да го кажа не знам - когато вървим на някъде и аз съм с апарата в ръка и снимам.Скоро след това , обаче , им разказах за селяците от горния ми пост и вече всичко е наред.Няма притеснения:):)

Публикацията е редактирана (11-02-09 01:14)

Автор: toshko79   
Дата:   11-02-09 01:59

irusev написа:
Там обикновено или си разхождаш кучето, жената или детето, или караш колело или снимаш. Н'ъл тей?[smilie5]

Тъй, тъй. Идеята ми беше, че дори и от свои има погледи...добре, че не са с неодобрение[smile]
Аз като ще се мъча да снимам (при мен трудно се получава защото [smilie18] [smilie18] [smilie18] ) го вадя и го нося на врат, като свърша - хоп в раницата. Дето ще ме оглеждат и мислят за папарак/японец/надувка, по-добре да е на топло.

първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »