Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Грип за Сони А700
Автор: mitakabus   
Дата:   12-12-08 07:20

Някой да снима с грип и алфата? Искам мнение първа ръка, как е като цяло, някой го плюят ,че не бил удобен, незнам си кво си. А като гледам цената у щатско вече е 199$ и мисля да си заръчам един. Имам вече и втора батерия, така , че това не ме притеснява....а й 70-200/2.8 вече ми тежи отпред и не мога да балансирам, трябва си тежест и захват отзаде...чакам мнения 1-ва ръка ако има съфорумци с такъв...
http://www.amazon.com/Sony-VG-C70AM-Alpha-Vertical-Grip/dp/B000VUIXO4

Отговори на това съобщение
 Re: Грип за Сони А700
Автор: mitakabus   
Дата:   12-12-08 18:50

Леле, какво став аб еколеги - няма хора дето ползват грип на а700 ли излиза? [smilie7]

Автор: hotsnail   
Дата:   12-12-08 19:08

Митак то ако тоя грип е неудобен другите грипове значи пречат направо [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5]

199$ са 300 левчета супер изглежда видя ли по английско какви са цените, че лирата гледам още паднала пък и мита няма а ганранцията си важи в цяла европа дори на български си го пише

Автор: da.fo   
Дата:   12-12-08 19:44

Митак, аз имам грип ама на А 100 [smilie2]

Автор: lusco   
Дата:   12-12-08 19:56

и аз съм го писал в писмото за дядо коледа но ще видим :-) иначе се води за един от най-добрите, особено това че спусъка е на нивото на обектива

Автор: nikidi   
Дата:   12-12-08 20:47

аз имам грип на а700

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »