Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Фотографът на Ума Търман снима Теди Колчева
Автор: zoomaniak   
Дата:   10-12-08 18:25

Фотографът на принцесата на Монако, Моника Белучи, Ума Търман, Изабела Роселини и Адриана Карембьо снима за първи път у нас. Той засне организаторката на конкурса “Лейди България” на фона на най-луксозните мебели в софийския Интериор Сити. Фотографът, в чийто професионален опит се нареждат снимки за списания като Cosmopolitan и Jasmine, както и рекламни визии за Levi’s Jeans, Diesel, Lawrence Kazan, Allibert и много други, издаде, че любимата му звезда е Ума Търман. Той я е снимал нееднократно и смята, че тя е не просто поредното красиво лице, а истинска личност.

“Харесва ми, когато моделите показват характер”, категоричен е Франк. Тъкмо поради тази причина той избра за модел за фотосесията си в България Теодора Колчева. За снимките тя позира със строга вечерна рокля от черен сатен на гръцката фирма Lynne.

Франк Дюез хареса България. “За пръв път съм тук, но съм впечатлен от хората. Те са мили и красиви. Видях много интересни мъжки и женски лица и се заинтригувах, защото в моята работа трудно се намират нови лица. Така че смятам, че за мен може да е добре да дойда да работя тук за известно време, да открия нови модели“, каза той.

dnesplus.bg

Отговори на това съобщение
 Re: Фотографът на Ума Търман снима Теди Колчева
Автор: GenaDP   
Дата:   10-12-08 18:43

Като си тръгнал, препиши и прогнозата за времето...

Дата:   10-12-08 18:44

Ей сега [smilie7]

Автор: samy   
Дата:   10-12-08 19:27

Много хвалебствия за човек направил доста посредствини снимки.

Автор: asahi   
Дата:   10-12-08 19:40

Дано този не е като онзи, мегазвездата от Експо Принт & Имиджинг.

Автор: GioX   
Дата:   10-12-08 19:59

Абе не знам ама човека сътвори чудеса без осветление в Интериор Сити (на закрито), а и дай боже всеки му такова студио (било то дори и в БГ) Студио

П.П. Малка тайна: Изнудваме го да направи Workshop в БГ.

Публикацията е редактирана (10-12-08 20:02)

Автор: n1x0n   
Дата:   10-12-08 21:05

Абе вие направо ни разказвате играта с тия "знаменитости"!

Всеки път шум, суперлативи - "фотограф на едикойси", "ебахти студиото има"... после се оказва че "фотографа на Версаче" просто щрачкал Донатела Версаче за спомен, а "фотографа на Ума Търман" я е щракнал, докато е асистирал на Frederic Meylan, който всъщност е правил сесията с нея.
Да не говорим, че студио 202 не е студио на някой конкретен фотограф, а най-известното наемно фото студио в Брюксел, в което работят редовно десетки фотографи.

Изобщо защо е нужно да се прави такъв ТЪП и ЛЪЖЛИВ PR на хора, които вероятно са пичове и със сигурност не са лоши фотографи?!
Ми нали първото нещо, което всеки ще си помисли е "тоя колко е лъгал, че да го наемат!". Ужасно лоша услуга се прави на тези фотографи, с тия измислици дето се пишат за тях! 2008 e - първото нещо, което ще направи всеки, попадайки на непознато име гарнирано със суперлативи, ще е да бръкне в Google и да го провери.

Тъпо е, че вместо положителни емоции от подобни гостувания у нас - остава кофти усещането, че някой, някъде по веригата ни смята за глупаци, дето кълват на всичко.

Дата:   10-12-08 21:24

Абе не знам кои снима в студиото ама и то си има собственик все пак.
Относно PR-а, аз не вярвам никога на това което пишат родните ОБЕКТИВНИ медии!

Публикацията е редактирана (10-12-08 21:27)

Автор: explorer   
Дата:   11-12-08 12:57

Е, много от нас тук знаят как работят българските PR-и, но тези покрай "Лейди България" направо прекалиха (ако е някой който случайно познавам, да не се обижда). Този Франк може наистина да е добър и известен фотограф, но това, как предпочел Теодора Незнамкояси пред Адриана Карембьо и т.н. са пълни измислици. А ето какви "чудеса" е сътворил в "Интериор Сити":

http://i.dir.bg/CMS/2008/12/10/a_ddd30.jpg

[smilie18]

Автор: ffwd   
Дата:   11-12-08 16:37

[smilie5] [smilie24]

Дата:   11-12-08 20:01

OMFG?!

Автор: IChertov   
Дата:   11-12-08 20:16

interesna tema

Автор: Brummaker   
Дата:   11-12-08 20:18

после защо списанията нямат тиражи и всичко е мизерно [smilie18] [smilie18]

АМИ НЯМА ДА ИМАТ с тези "похвати" [smilie7]

пречеше ли им вместо тия шитове - имам предвид "снимките" и разбира се "ПР" кампанията /[smilie19]/ - да си платят за добри снимки на някой наистина добър наш фотограф [smilie7]

ясно е, че само манго от катуна ще "ахне" като прочете за нам кой си личен фотограф как снимал Пена ... на хората им е ясно що за комедия/трагедия е всичко това [smilie7]

но спокойно : нещата ще стават все по-зле : има интернет, добрите фотографии се виждат и възпитанието на визуалните възприятия е по-лесно от всякога [smilie24]

пък те нека си пишат .... /щото снимки аз не виждам/ [smilie7]

Дата:   11-12-08 20:21

Brummaker [smilie24] [smilie7]

Автор: IChertov   
Дата:   11-12-08 20:26

mene malko ne mi se viarva che tva e kadur...

Автор: Пешо   
Дата:   11-12-08 20:35

А стига бе.... Мен това ще ме е срам да го показвам дори на дисплея на апрарата...

Автор: Kanonir   
Дата:   11-12-08 20:45

само се чудя, по тия "примери" за PR, какво ли ще е, ако някой наистина голям се запъти да идва в България.....

Бруме тя тая работа със списания и вестници не е само до фотографията - станало им е като правило, че по лесно се продават с "жълтичко" на по "проста" аудитория, затова и с всеки брой гледат как да я направят мъничко по-проста, но след това им трябва нещо още "по-жълтичко" и така докато един ден са аут заради същата тая изпростяла аудитория, дето няма какво "по-жълто" да и дадеш и заради многото насъбрано "жълто" не само като съдържание но и като екип който прави съответния парцал.....

Автор: Lalinda   
Дата:   11-12-08 23:21

http://www.fduez.com/

Дата:   12-12-08 00:21

Ами не знам, аз като страничен наблюдател присъствал на мястото мога да кажа че тези снимки (не знам от къде са ги взели) според мен са най-лошите !
Да спомена ако гледате видеото от снимките запитайте се защо светят само с някаква обикновена лампа.

Автор: scrap   
Дата:   12-12-08 00:37

Запитвам се и не мога да намеря отговора..

Автор: borissov   
Дата:   12-12-08 00:38

Пореден пример за български измислен ПР тип "изфъргане като ч***я на пясък"... Горкият човечец, кофти услуга. Кой ги пише тия комюникета, бе...

Адаш, оти се абиш да пишеш толко, полза няма :-)

Дата:   12-12-08 00:42

Дааа наистина е жалко, а смия човек се оказа супер пич (от това което видях и няколкото думи които можах да разменя с него), да не говориме че даже имам съмнения в превода на интервюто.

Публикацията е редактирана (12-12-08 00:43)

Автор: pepi34   
Дата:   12-12-08 01:57

за сведение на невежите човекът свети с тази лампа защото това му е технологията на работа.съществува такава на запад, но постигането на добри резултати с нея е много трудно и изисква много опит и много практика, иначе може да се спори за това кои колко е професионалист и колко му е силно името на запад, това може да се провери не в пресата а само в държавата която работи.Иначе добрите фотографи в европа са толкова добре платени и засипани от работа че не искат и да чуят за БГ, отбягват ни директно с фразата - какво да правя там това е бандитска държава.

Дата:   12-12-08 10:46

това му е технологията на работа.съществува такава на запад, но постигането на добри резултати с нея е много трудно и изисква много опит и много практика

[smilie18] [smilie24]

Нека петъка започне сега!

Автор: borissov   
Дата:   12-12-08 20:11

хихи
баси, верно ли съществува такова "на запад", бреййй.....[smilie18]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »