Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Избор между Сони и Canon
Автор: SVETLIN80   
Дата:   01-12-08 16:42

Здравейте , Колебая се между два апарата. Любител съм няма да правя професионални снимки. Трябва ми апарат среден клас. Предложените модели мисля че попадат в него.
Критериите по които ще избера е да прави качествени снимки на тъмно и по голям и качествен обектив. Знам , че звучи доста лаишки обяснението ми , но все пак не съм професионалист.
Според мен Сони-то е по добър в това отношение , но бих желал да прочета и по професионално мнение.
В момента имам едно апаратче Сони тип сапунерка и не съм много доволен , но мисля , че не може да става сравнение все пак е от доста по нисък клас

Доколкото четох във форума и двата модела са доста добри , но конкретно сравнение между тях не открих

Благодаря предварително

Канончето:

http:/ /www.canon-europe.com/For_Home/Product_Finder/Cameras/Digital_Camera/PowerShot/PowerShot_SX110_IS/in...

Оставих разстояние между двте "/" за да може да се събере линка .

Сонито:

http://www.sony.bg/product/dsc-h-series/dsc-h50

Отговори на това съобщение
 Re: Избор между Сони и Canon
Автор: PeterPAN   
Дата:   01-12-08 19:57

Ми ако е канон Виж модела СХ10ИС, но там и цената е по висока,

иначе аз почти се бях навил за Сони Н9 или Н50, но изискванията са ми по високи и за момента ще изчакам!

Н50 има режим на нощно снимане + използване на зума по време на запис на клип. Недостатък е че не може да се закачи външна светкавица но то и при СХ110 не може [smilie5]

Автор: makenzi   
Дата:   01-12-08 22:05

Вземи НИКОН[smilie5] [shtrak]

Автор: Eurex60   
Дата:   02-12-08 22:32

Ех пък ти, вземи НИКОН, то е все едно човека да каже "Колебая се между Канон и Никон", а ти му да му кажеш Вземи си Мамия.

Автор: tocheto   
Дата:   11-12-08 01:39

Аз съм доволна от моето Н-9, като изключим следните неща:
- няма RAW
- много агресивно в определени случаи подтискане на шума. В сравнение с H-1, който ползвах преди това, направо ми вади очите мазалото, дето става отвреме-навреме.
Между другото, прочетох, че при H-50 са я коригирали тая работа (имало вече user-selectable noise reduction [smilie7]),
освен дето са лепнали още един мегапиксел отгоре, плюс още няколко подобрения.

Както и да е де, Сони ме спечелиха, и сега очаквам с нетърпение след две седмици да ми падне в ръчичките 700-тичката [shtrak]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »