Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
еос 1 рс е с неподвижно полупрозрачно огледало, направен е специялно за спорт и ситуации в които трябва моментално експониране/ няма забавяне за вдигане на огледалото/и има мисля до 10 кад/сек...
НО ,полу прозрачното огледало задържа част от светлината и фактически намалява светлочуствителноста на филмовият матерял... помисли си дали ти трябва това...
миии... зависи. навремето един колега от ройтерс беше взел един РС, поснима пък го махна - не беше доволен..
ти си преценяваш. аз бих избрал другият - яка камера е и няма да те ограничава по никакъв начин, а преимуществата на РСа не те топлят май
ами за мен е визьора, аз го имам с грип, абсолютно про тяло си става много здрав, много бърз 1-ия с 45 точковия АФ на канон много прецизна камера, ами аз снимам ч/б с него, не знам какво имаш предвид под качество... дигиталките отдавна го изядоха филма откъм качество ама за кефа си няма цена просто
дау, я кажи , че и моят ще е с грип. захранването за зареждане какво е там, 4е не сьм сигурен дали е кьм комплекта и да знам дали ще е проблемда си набавя ново, че предният пьт с едно еос 1Д Н ДСЦ 1Ц такива ядове брах........9 месеца докато намеря зарядно:))))
Магазина за 8 АА батерий дори да го няма, струва в Б&Х $50.
1N RS си е Про тяло, докато EOS 3 е с 45-те автофокусни точки, които не са променени и до днес
Imam EOS 3 ot godina i sam mnogo dovolen ot nego. Imam malko opit i sas Canon 1 (nai staria model) - sravnenie s nego bih predpochel troikata.
"На ЕОС 3 ще забравиш кога си сменял батерията... , пък и кеф ти грип - кеф ти без грип."
Za bateriata - 20 filma pri moiat na okolo 1 mesec ia smeniam.