Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
"Голямата награда е за фотоесето от етиопска болница на фотографа на свободна практика Янина Манолова.
Мнението на журито: Качеството и техническите умения на фотографа в това есе са изключителни. Освен това е снимана една шокираща тема с невероятно съчувствие и чувствителност. От снимките се усеща уважение и достойнство, които са много силни и вълнуващи въпреки отчайващото сьстояние, в което се намират тези жени.
Ограничения за ползване: Настоящата снимка може да бъде използвана единствено за новинарски публикации свързани с фотоконкурса "Шаварш Артин". Всякакъв друг вид употреба е забранен без изрично писмено разрешение от автора на снимката или упълномощено от него лице"
Честито на победителите, това изсясни жалните излияния в тази тема:
Псевдо журналист с обвинително описание на снимката си спрямо друг журналист
https://photo-forum.net/forum/read.php?f=1&i=854665&t=854665
Знаеш ли какво е първото нещо свързано с теб от което ми се повдига?
Жалката ти анонимна природа.
Само злоба ли може да продуцира дребмото ти съществото ти за да ме дебне и да пуска линкове към неща нямащи нищо общо с темата за наградите.
В пососчения от теб линк съм изказала негативно мнение за ОПИСАНИЕТО на случайна снимка пусната в конкурса. Описанието, Описанието. Не снимката, не конкурса. ОПИСАНИЕТО. Загряваш ли? Или материята е твърде сложна за твоя умствен капацитет.
Пуснал нашия линк. И той решил да изгрее и да отрази "новините" по неговия си жалък начин.
Браво Краси! Ти си пич.Много се радвам за теб.
Жалко че е сговнена леко вече темата за теб...ама ти си врял и кипял многооооо... и знам, че не ти пука ...Абе къде е бутона за спам?