Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Избор на фотоапарат HELP!
Автор: heineken911   
Дата:   12-06-08 16:32

Здравейте,
това ми е първия пост в този форум,та въпроса ми е следния.
Значи утре или най-късно понеделник трябва да си купя фотоапарат.Харесах си три апарата, но незнам кой от трите е по-добър.Единият е Самсунг С850 другия Канон А560 и Сони В55.Аз не разбирам мн мн от фотоапарати и за това искам и вашия съвет.
Може те да предложите и друг апарат до 300лв.
Само искам да ми кажете кой от трите е по-добър и защо.

Благодаря предварително

Отговори на това съобщение
 Re: Избор на фотоапарат HELP!
Автор: teoget   
Дата:   12-06-08 16:53

http://www.photopavilion.com/?page=catalog&base=1&catalog=2&product=2022&show=additional#slides-pane...

Това как ти се вижда?

Автор: Rosencho   
Дата:   12-06-08 16:54

Автор: Rosencho

За парите си Самсунг с850 е без конкуренция. В момента е 259 лв. в Техномаркет. Има пълни ръчни настройки, 5 кратен зум, макро от 2 см., бавна скорост 15 секунди, и най-важното за качеството на снимките-има по-голяма като физически размер матрица. Освентова софтуеъра в апарата доста добре запазва детайлите и не ги маже с шумоподтискането. И една допълнителна екстра-много добро филмче като размер и качество, а всъщото време файловете не са много големи. На 2 гигабайта карта се събира повече от 1 час филмче на голямата резолюция. УСПЕХ!

Дата:   12-06-08 17:06

http://www.hardwarebg.com/forum/showthread.php?p=1417170

Росен е прав.Прочети тук!Но ако искаш по голям зум можеш да видиш фуджито!

Автор: kiraca   
Дата:   12-06-08 17:30

скоро ме помолиха да купя апарат за 200 лв. и попаднах на споменатия самсунг, който лапнах като две и две. Мисля, че няма по - готино нещо от него за тази цена - достатъчно голям зум /по - голям практически осира снимките/ и резолюция, хубав екран, много насторойки и т.н. - все неща, които обичайно вървят с по - скъпите машинки. Успех[smile]

Дата:   12-06-08 21:35

благодаря за съветите
мисля да купя самсунга, но приятелите ми викат че всички апарати самсунг са боклуци, че мн бързо се развалят и т.н. и ми викат вземи сонито.И аз харесах самсунга но кат ми казаха така тотално се обърках.И сега се колебая между самсунга и сонито.Вие какво мислите вярно ли е това?

Публикацията е редактирана (12-06-08 22:05)

Автор: iiccoo   
Дата:   12-06-08 22:00

Автор: kiraca
достатъчно голям зум /по - голям практически осира снимките/

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: Dani_Koev_BG   
Дата:   12-06-08 22:43

Бих взел Самсунга. [smilie24]

heineken911, така или иначе до две години ще го смениш, а до тогава ремонтът е безплатен. Голяма работа, че се чупел. Жената снима с S800 вече година. Не се е счупил още. ;)

Дата:   12-06-08 23:45

http://photo-cult.com/album.php?cam=2258&ord=votes

Виж какви снимки прави апаратчето и ще бъдеш очарован.Снимал съм и с доста по скъпи сонита от този които си харесал,но такава картина не могат да докарат!Просто за тези пари това е наи доброто.Не си мисли,че сони са по здрави като изработка!

Автор: Славов   
Дата:   13-06-08 09:19

Самсунга го имам от 1 година и е скъсан от снимане и носене винаги с мен, давал съм го на приятели да снимат, малко се протри по ръбовете, но никакви проблеми не е правил.
Търси голямата матрица!!!

Дата:   22-06-08 21:41

Значи още не съм си купил апарат и сигурно ще си купя на 27 на рожденния ми ден.Сега намерих и едно Фуджи FinePix S5700 харесах и него и сега се колебая между самсунга и него.Вие какво мислите кой от двата е по-добър. THANKS

Автор: djogata   
Дата:   22-06-08 23:46

Ей, теогет, готини снимки [smilie5]

Автор: pafkataa   
Дата:   23-06-08 00:33

пфффффф цамцунг ,ако е ЕМПЕТРЕС или флашка може ...,но фото [smilie5]
земай паналайка от ЛЗ или ТЗ серията взависимост от цената на която намериш :) тва е за мен :>

Автор: ilkoks   
Дата:   24-06-08 06:53

samsung е добре,но вси4ки имат един кусур-хар4ат много ток.За да работиш нормално ти трябват доста акумулатори.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »