Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 До чикагци и любителите на волейбол :)
Автор: kangaroo   
Дата:   19-06-08 08:40

На 20-ти и 21-ви юни националите ни по волейбол играят срещу тима на САЩ във Hoffman Estates, IL. За повече инфо: http://www.worldboxingchicago.org/?q=node/44
и http://www.searscentre.com/events/event.php?id=186
. Аз малко късничко разбрах. [smilie8] Гложди ме и един въпрос: дали ще е разрешено да се щъка насам-натам да се снима без пропуск??? [shtrak] Или ще е "Excuse me sir, sit down on your a*s!" [ezik] [smilie19] На мен ми се очертава обаче май-май да не мога да ида. [smilie2] Както и да е, някой ще ходи ли? [beer] [shtrak] [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: До чикагци и любителите на волейбол :)
Автор: Lafera   
Дата:   19-06-08 09:31

После качете снимки въобще няма волейболни снимки в сайта, много е яко да снимаш волейбол да го хванеш точно като удря топката нещо несравнимо :)

Автор: pmad   
Дата:   19-06-08 15:27

Аз щях да ходя,но май се пообърка работата [smilie9] .Иначе малко ме съмнява да разрешат да снимаш без пропуск.

Дата:   20-06-08 00:19

Лафера, ако отида ще се опитам да извадя някой кадър, въпреки че не съм някое профи с 600мм. [smilie5]

А само толкова ли са форумците, които живеят в и около Шикагото??? Мислех, че сме повече??? [smilie11] [smilie10] [smilie8]

Re:
Автор: Grandpa   
Дата:   20-06-08 18:41

Направи си сам карта, че си от "Аз, Брато и Аверите Медиа". Фотошопваш си я, принтваш си я, ламинираш си я.
Може някъде на нея (на гърба) с дребен шрифт пишеш (за всеки случай), че е само бутафория...

Едва ли ще ти дадат да им се завираш в лицето на играчите. От друга страна интересът към подобни мачове не е никак голям (съответно минимален брой "официални" фотографи на които да се пречкаш) и шансът да минеш метър е доста приличен според мен...

Дата:   21-06-08 20:23

Някакви резултати от първия мач :)

Дата:   21-06-08 21:00

На първия нямах възможност да отида за съжаление. Дано днес да имам късмет. [smile] [shtrak] [beer]

Дата:   22-06-08 05:28

ЙеееееееееееееееееееееееееееееееееееЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ...
България победи САЩ с 3:2

Националният отбор на България по волейбол победи драматично САЩ с 3:2 във втората среща между двата отбора в тазгодишното издание на Световната лига. Американците спечелиха първия гейм с 25:12, но "трикольорите" взеха следващите два с 25:16 и 25:20. Четвъртият гейм бе спечелен убедитело от "янките" 25:12. Тайбрекът бе изпълнен с много обрати и в крайна сметка нашите момчета го спечелиха с 15:13 и взеха мача в зала "Сиърс Сентър" в чикагското предградие Хофмън Естейтс.

Автор: pmad   
Дата:   22-06-08 06:04

БЪЛГАРИ ЮНАЦИ [cool] [smilie24]

Автор: snoopoff   
Дата:   22-06-08 11:07

[smilie24]

Автор: Motherless_Child   
Дата:   22-06-08 11:32

БЪЛГАРИ [beer] ЮНАЦИ!!!

Дата:   22-06-08 11:36

Най-много ме изкефи че ги бихме с младия си състав[smilie19]
От 4000 Българи нямаше ли поне няколко 'фотографа'

Публикацията е редактирана (22-06-08 11:37)

Дата:   22-06-08 21:32

Их, мен страшно ме е яд, че не можах да отида, рррр! [smilie9] Поне са си свършили работата наште юнаци с волейболни калпаци! [smilie25][smilie5] Дано някой да е прочел темата и да е отишъл да снима... [shtrak] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »