Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна
 Снимки без пари!
Автор: gecata   
Дата:   13-06-08 08:33

Колко от вас получиха това писмо?
Zdraveite,

Razglejdah snimkite koito ste pravil/a. Bih kazal che sa mnogo dobri!
Vuv vruzka sus startiraneto ot nas na nov turisticheski-opoznavatelen sait bih iskal da Vi zapitam, dali mojem da izpolzvame vashi snimki v saita? Kato suotvetno estestveno pod samite snimki Vie shte budete izpisan kato fotograf im.

Nadiavam se ne na vash otgovor!

Pojelavam Vi Priaten den!

Anton Stefanov
stefanov@angelsdream.eu

След като пратих отговор, че без заплащане няма да стане - мълчание. Тази сутрин ми се обажда ентусиазиран приятел: така и така, така и така - вика - харесали ми снимките, щели да ми сложат името под тях.....
Хубаво, само дето едно име под снимката не стига, а тарикатът все пак ще си набави безплатно необходимия материал!

Отговори на това съобщение
 Re: Снимки без пари!
Автор: mixmike   
Дата:   13-06-08 08:40

лично аз не съм го получил, но и нямам снимки, които биха подхождали на туристически сайт.
Ма пробва си човека бе, ако мине номера[smilie5]

Автор: matasel   
Дата:   13-06-08 08:42

Хубаво писмо! аз нямам хубави снимки[smilie2] и затова не съм го получил, но ще се постарая да направя по-хубави и тогава се надявам и аз да го получа[smile] , щото много ме радват езикът и стилът на това писмо.

Автор: nafets   
Дата:   13-06-08 08:48

Получих такова писмо от г-н Стефанов. След като не зная каква е целта на сайта не мога да дам отговор. Ако е за благотворителни цели - да, ако е за бизнес/правене на пари/, тогава нещата стоят по друг начин. Снимките също струват пари (знания, опит, подготовка, техника, пътувания, време, рискове и др.)Всеки може да си направи сам рекапитулацита и изводите...

Автор: gecata   
Дата:   13-06-08 08:58

Ако е за благотворителни цели - да
Каква благотоворителна цел? Целта е опознавателна - другата думичка за рекламна.
Апропо... не се ли простира благотворителността до нахранване, обличане и приютяване? - надхвърлянето на тези категории се превръща в благодеяние..., прочее няма лошо, моля господинът да ми изпрати един Марк3 и малко стъкла с опознавателна цел.Разбира се на мястот на надписа Канон, ще изпиша името му [smilie18]

Автор: likeduh   
Дата:   13-06-08 09:05

ииииииииии Гец ...ча па Марк3 ...и 18 леа стигат
[ezik]
[beer]

Re:
Автор: alsash   
Дата:   13-06-08 09:18

........и аз искам писмо...и аз искам писмо.....и аз искам писмо....[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: nafets   
Дата:   13-06-08 09:22

Автор: likeduh
Дата: 13-06-08 09:05

ииииииииии Гец ...ча па Марк3 ...и 18 леа стигат

[beer]

На снимка ли бе,likeduh? [shtrak] [beer] [beer] [smile] Предполагам, че Гецата ще прояви благосклонност и ще се съгласи и на 5D[smile] А, ако е за тебе ще минеш и с 400D[beer] [smile]
Шегата настрана, въпреки, че днес е петък. Дилемата наистина е сложна и всеки трябва да решава за себе си, но да мисли и за братството...[shtrak] [smile] [beer]

Автор: Amigo   
Дата:   13-06-08 09:24

абе друго си е, ако може да не се плаща [smilie3] [smilie5] [smilie5] мдаааа... комунизмът развращава мисленето човешко [smilie6] [smilie6] иначе благотворителността е положително и похвално явление [smilie8] [smilie8] [smilie25]

Автор: Davidoff   
Дата:   13-06-08 09:30

Абе все пак трябва да отбележим, че човека си пита най-културно. Не е да ги е изпраскал на сайта и после да си търсите правата, щото и тя хич не е лесна работа за съжаление. Вече кой какво ще дава и какво ще иска е друг въпрос.

Автор: danny_falin   
Дата:   13-06-08 09:44

Геца, помисли и за тоя варянт, така и така ще си ги вземат, по-добре да ти пише името под тях :)

Автор: likeduh   
Дата:   13-06-08 09:50

[smilie18]
az wednaga si dawam снимката ....от пашапорта...чи мий най-свидна ..а и няма нужда ми пишат името отдолу....

http://photo-zona.net/images/user17942/album2257/preview/1208786246_sdin3960_Aaaaaa.jpg

опознавателен характер....то па майстора па гец...

Автор: HSGeorgiev   
Дата:   13-06-08 09:53

ооооооооо likeduh,

ама това дето си го постнал ли ти е снимката в паспорта?

Харесва ми, ама може би маааааалко нарушава изискванията за снимки на документи. Иначе - [smilie24]

[ezik] [ezik] [ezik] (петък е)

Автор: korn   
Дата:   13-06-08 09:56

След многобройните теми за откраднати снимки, това писмо трябва да бъде уважен факта, че питат изобщо.
А дали някой ще се съгласи или не за без пари това е отделен въпрос, за който съм сигурен че отговорът е положителен.

Автор: El_Fuego   
Дата:   13-06-08 10:10

И аз не съм получавал. Причините, вярвам, са същите като при matasel.

Пък и на писма, написани на български с латиница шансът да отговоря е нищожен. Издават, че пишещият е рядко прост, за да го направи. Пък ако ще и с Ваше Величество да се обръща към мен в писмото.

Автор: Стоев   
Дата:   13-06-08 10:13

http://www.angelsdream.eu/angelsdream/catalog/intro.php
[smilie21]

Автор: Myth   
Дата:   13-06-08 10:18

Хайде бе хора, всички оревавате орталъка, когато ви откраднат някоя снимка (не че и аз няма да го орева, ма то пъ тръгнал някой да ми краде снимките) а когато хората питат, пак ги оплювате, ми имам чувството, че направо си заслужаваме да ни крадат снимките. Пита човека, уважете поне този факт.
Аз лично отговорих, че ако сайта няма комерсиална цел и не е за някоя, туристическа агенция нямам против да се използват единствено на въпросният сайт.

Автор: navy   
Дата:   13-06-08 10:19

Понякога снимането 'без пари' може да ти е много 'скъпо' [smilie7]

Дата:   13-06-08 10:20

Сайта не мяза на туристическа агенция...

Автор: pafkataa   
Дата:   13-06-08 10:29

стига ВЕ и аз получих това по пощата ...

В моя случай,обаче нз. до колко имам основание да искам кинти [smilie7] по-скоро за малко известност хахах

Виж ако дават огледални Цанони с опознавателна цел ,бих помислил да ги прежаля тея снимки,че и оригинала ще им дам [smilie6] :като съответно естествено(както и gecata каза)името на спонсора ще бъде изписано в/у апарата "

само да видя мои пикове някаде без разрешение ... [smilie22]

Дата:   13-06-08 10:34

Pafkataa що бре мен пък ми харесват снимките ти.

Дата:   13-06-08 10:35

Стоев написа:

> Сайта не мяза на туристическа агенция...

А кой е адреса на сайта?

Дата:   13-06-08 10:43

Myth написа:

> Стоев написа:
>
> > Сайта не мяза на туристическа агенция...
>
> А кой е адреса на сайта?

Писах го по-горе http://www.angelsdream.eu

Автор: Славов   
Дата:   13-06-08 11:04

Браво за писмото, други направо си крадат.....

Автор: matasel   
Дата:   13-06-08 11:14

Стоев, тоя саит убиец, бе:
От пръв поглед намерих : "Плажен потник" 239 лв. Само още не съм разбрал с или без ДДС - иначе кво му плащаш - цял потник за 1/10 от цената на сносен DSLR - айде на топлите потници - 10 потника за 1 DSLR [smilie5] [smilie5]

първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »