Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 6x6 проявяване и скан (къде)
Автор: the_element   
Дата:   03-06-08 14:31

попадна ми преди време един Старт66 6х6 формат
в моя град обаче няма никъде фото което да проявява 6х6
тъпото е и че няма фото което да сканира каквито и да е филми
та молбата ми е да ме упътите къде във Варна, Шумен, Русе или София има фото или човек който може да сканира филми \35мм и 6х6\ и да проявява 6х6

Отговори на това съобщение
 Re: 6x6 проявяване и скан (къде)
Автор: 3DFEN   
Дата:   03-06-08 16:18

https://photo-forum.net/forum/read.php?f=1&i=833743&t=832466&phorum_uriauth=#reply_833743

Автор: канювиги   
Дата:   03-06-08 21:49

Проявяваш на АССА фото на бул. Мадрид в София ,те проявяват най-качествено в София и последователно.Само не съм сигурен за 6 по 6 тъй като аз им давам 135. Снимам с лента заедно с още няколко човека разбрахме ,че за съжеление това е единствения точен човек при АССа фото. Сканираш при фотото срещу ВИАС ,отново в София. И изкарваш снимки при мен 30 на 44,5 . За последното съм фирмен клиент с едно фото в центъра на София и им давам поръчки за подобен формат на Фуджи хартия ,като просто всеки път като им давам мойте поръчки ако някой приятел иска му давам и неговите кадри.Аз не печеля просто екпериментирам и то много все пак ме таксуват на цена за тези огромни пана като цена едро! Но за проявката АССА просто внимават в картинката и за сега ги адмирирам.Това е от мен.
Успех !!!!

Автор: the_element   
Дата:   03-06-08 21:56

благодаря за информацията
ще събера още малко филмчета и ще летя към София
че с тея сканове от разпечатана снимка е излагация [smilie25]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »