Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Проблем с картата!!!
Автор: PePsY   
Дата:   02-06-08 18:41

Вчера повреме на бурята,си снимах и изведнъж ми изписа "заклучена карта" това повреме на снимане.Викам нещо се е разместило...отварям крачето си е както трябва...сменям му позицията сущата работа пак същъто съпбщение.
После я сложих в картриидара и немога да я отворя дори на компа...нищо немога да правя дори десния бутон не бачка...компа даже леко се бъгна
Какво да правя...даите савети???

Отговори на това съобщение
 Re: Проблем с картата!!!
Автор: bvidenov   
Дата:   02-06-08 18:43

Лошо. няма ремонт доколкото знам. Май нова ще трябва.

Дата:   02-06-08 18:49

неме е яд за картата ами за сесията...[smilie11] [smilie11] [smilie11] [smilie11]

Автор: Davidoff   
Дата:   02-06-08 18:51

Почисти крачетата със спирт.

Автор: bvidenov   
Дата:   02-06-08 18:53

и аз губих една. гледаха я разни специалисти, ама нищо не стана. До колкото знам има няколко фирми дето се занимават с разчитане на данни. Питай в Мост или Комел софт.

Дата:   02-06-08 19:10

Мислих да я чистя със спирт и я огледах,тя се беше нацепила от едната страна...това от какво е????Немога да разбера какво става...възможно ли е от някоя грамотевица да се е намагнетизирала?

Автор: HP   
Дата:   02-06-08 19:22

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: pmartinov   
Дата:   02-06-08 19:26

Много е вероятно комбинацията от висока влажност+статично електричество да са се оказали фатални за картата...

Автор: marrio31   
Дата:   02-06-08 19:35

http://store3.data.bg/bras/bras/TESTS/MMC/
probvai s tova,edva li 6te varne6 snimkite,eventualno 6te spasi6 kartata,na men mi se slu4i podobno ne6to pri mnogo slabi baterii,iavno ne dopisva poslednia fail.....uspeh[smilie24]

Дата:   02-06-08 21:36

И тая програма не помага [cool] пише че е коромпирана [smilie7] .Мисля да я пробвам и с айряна [ezik]

Дата:   03-06-08 19:32

Възможно ли е копченцто за отклучване и заклучване да е повреден и затова да не бачка,и ако е така ко да го правя?
Днес си купих нова карта за невероятната сума от 12,90 [beer]

Автор: Davidoff   
Дата:   03-06-08 19:37

Копчето забранява записа. Щом не можеш да я четеш проблема е друг. Като крайна мярка може да се опиташ да я сцепиш и да провериш за прекъсната връзка на някое от крачетата. Пък ако е много ценна информацията търси специалист по възстановяване.

Автор: doca   
Дата:   03-06-08 20:14

И при мен се случи същото, обаче я поставих една нощ в чашка с ацетон, както ми препоръчаха, и на другия ден всичко си беше нормално. Нямаше карта- няма проблеми[smilie25] [smilie18] [smilie25]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »