Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 за фокусирането
Автор: satansho   
Дата:   28-05-08 06:42

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Отговори на това съобщение
 Re: за фокусирането
Автор: Davidoff   
Дата:   28-05-08 06:49

https://photo-forum.net/ebook/page4-5.htm

Дата:   28-05-08 06:52

Пък и си мисля, че колкото и да е напред човек с парите не е добре да отиде да изхарчи 1500 лв без да има идея какво си купува [smilie2]

Ама кво ли разбирам аз...

Автор: satansho   
Дата:   28-05-08 07:00

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   28-05-08 07:14

Ами скоростта на затвора е другия фактор. При f5 гледам че е 1/40, което е долната граница за 35мм от ръка и дълбочината на фокус при f5 не е достатъчна. Ако вдигнеш на f11 са два стопа и половина т.е. при същото iso скоростта е 1/8 някъде, което вече почти не става за снимка от ръка и не е проблема във фокуса ами в движението на апарата.

Автор: kapitancho   
Дата:   28-05-08 07:16

Просто са необходими малко повече знания и усилия за да стане снимката. И аз съм с Д80 и същевременно с Панасоник ТЗ3-ката много лесно стават снимките с идеален фокус, обаче когато става въпрос за детайлност на изображението, при правилно боравене с Д80, снимките са в пъти по-добри отколкото с ТЗ3-ката.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »