Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Батерия SmallRig EN-EL15c
Автор: Grimjaur   
Дата:   25-01-26 15:57

Някой ползвал ли е дадената батерия? Искам да си взема като резервен вариант за Nikon D810, привлича ме с това, че има опция за зареждане през USB(при нужда мога и в колата да я заредя или от пауър банк). Допълнително - намирам само оранжевият вариант, който по описание е оптимизиран за Nikon Z6 III, което мен не би трябвало да ме бърка.

Отговори на това съобщение
 Re: Батерия SmallRig EN-EL15c
Автор: asahi   
Дата:   25-01-26 16:58

Имай предвид това: Quickly charge the battery by connecting to a portable charger or wall charger using the supplied USB Type A to Type C charging cable.

Дата:   25-01-26 18:12

Имам го предвид.

Автор: estate   
Дата:   26-01-26 08:40

Аз си купих този комплект и съм много доволен. Гледах ги тези EN-El 15C но тава е по на оферта и ще върши повече работа. Smallrig EN-El 15

Публикацията е редактирана (26-01-26 08:42)

Дата:   26-01-26 16:33

Мда, по на оферта е, ама съвместими ли са с оригиналното зарядно на Никон? Че гледам да избягна влаченето на още едно.

Автор: Synthy   
Дата:   26-01-26 16:50

Аз има някаква батерия EN-EL15 (мисля че беше DSTE, не мога да проверя в момента) купувани от незнайно къде някога за Д800. Оригиналното зарядно си я зарежда без проблем. Не мисля, че старите батерии (а тези са си бая стари, барабар със зарядното) имат някаква подобна защита.

Автор: estate   
Дата:   26-01-26 17:37

Зарядното на Smallrig зарежда оригинални батерии пробвано и няма грижи.Техните батерии не съм ги пробвал на оригинално зарядно но не съм имал и нужда.Мъкна само тяхното защото зареждам две батерии едновременно в колата ,с пауър банк не съм пробвал но ще си поиграя през уикенда .

Дата:   26-01-26 19:32

Супер, благодаря!

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »