Автор: ecobo
Дата: 19-01-26 15:43
Чета от време на време форума...
Гледам тема със странното заглавие "въпрос с пари" и си викам "това пък какво ще да е?", влизам и чета поста на автора:
Автор: rossen76
Дата: 19-01-26 09:27
Здравейте колеги , аз имам голямо затруднение след влизането на еврото как да си направя цените , гледам някои колеги / повеетео/ какво то е било в лева са го обърнали същата сума в евро , аз сложих прино 20 процента надцентка и като с еобади клиент казва ще си помисля ... все едно съм казал много висока оферта ....
Трудно се хваща смисъла, не само заради правописа...
Викам, че му напиша на човека да си оправи правописа, та белким вденем какво е искал да каже, ама най-отдолу се мъдри едно:
Потребителят, пуснал тази тема, ви е блокирал за писане в неговите теми..
И се питам: кому е нужна тази функционалност? Да, авторът ме е блокирал, защото явно не е случаен този правопис и аз вероятно съм му направил забележка и друга път (ненавиждам публичната демонстрация на неграмотност), та той се е почувствал засегнат явно... Не знам защо... Но това нали е форум? Къде остана свободата на изразяване? Ако някой е казал нещо, защо друг да не може да му опонира или да подкрепи твърденията му?
Админите е добре да обмислят тази функционалност. Като ще е форум, да е форум. Който не иска да му пишат, да си стои във Фейсбук, там като блокираш или те блокират, не виждаш нищо от другата страна, поне не се нервиш...
Форумът запада заради ей такива глупости. Да не отварям темата за рейтинги и гласувания, че там е съвсем: "Дай си ми куклите, на ти парцалите"...
|
|