Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ
Автор: LDimitrov   
Дата:   06-12-25 14:12

За колегите, които снимат интериор в София. Въоръжете се с железни нерви, ако ви потърси брокерка на име Каролина. Три пъти променя времето за срещата. Почвате да снимате. Сърди се, че не сте я питали от кой ъгъл точно да снимате. Искала колаборация. Не искала от повече различни ъгъла, само от един. Иска да гледа през фотоапарата. По-нагоре, по-наляво... снимате. Пак иска да гледа, пак не и харесва. Още по-наляво. Пак снимате. Малко по-надясно. Добре. Снимате по този кошмарен начин още 3 стаи, като непрекъснато променя това, което иска. Малко се виждала лампата, не и харесвало. Обясняваш, че това се кадрира допълнително при обработката. Нервничи. Философства половин час! Не се чувствала доволна и щастлива!? Накрая иска да гледа всичко през фотоапарата и изтърсва, че нищо не и харесва. Не разбира, че има обработка впоследствие, че допълнително се кадрират някои неща, изправят се ъгли, прави се хдр панорама и тн. На мен нервите не ми издържаха и я зарязах.

Отговори на това съобщение
 Re: ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ
Автор: asahi   
Дата:   06-12-25 14:45

Жената иска друго.

Автор: LDimitrov   
Дата:   06-12-25 14:51

За две седмици била сменила четирима фотографи. Аз бях петия:)

Автор: asahi   
Дата:   06-12-25 16:38

Бързо ѝ омръзвате.

Автор: Raffito   
Дата:   06-12-25 17:27

Вие сте виновни,че уйдисвате на акъла на КУКУРИГАЛНИЦИ...[smilie11]

Автор: ZENON   
Дата:   06-12-25 18:05

Още на първата проява на творчески ентусиазъм, следва да обясните, че ще и дадете оборудването да снима тя (при запазване на Вашият хонорар) ИЛИ, ако продължава по този начин, цената се увеличава пропорционално на времето, което Ви губи.
Просто.[smile]

Автор: kasad   
Дата:   07-12-25 23:55

Като прочетох името и Каролина, що се сетих за Керълайн от прословутите скечовена"Бай Иван"[cool]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »