Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Едномесечен експеримент с AI
Автор: myrawstudio   
Дата:   26-11-25 23:44

Целта ми беше да стигна 1000 събскрайбъра този месец и вече сме 758! Благодаря ви от сърце на всички, които се абонираха. Скоро замисляли ли сте до къде можем да стигнем с изкуствен интелект? Всичко започна на шега с брат ми, попаднахме на една платформа и започнахме с кратки тракове. Леко се задълбочиха нещата и решихме да пробваме да генерираме и видеа. Вижте как известен художник - Салвадор Дали може да му бъде пренесен стила във видео генерирано с думи. Впечатлен съм е меко казано, може би с ИИ ще преоткрием нови светове :)
Истината за добро или лошо е, че трябва да се адаптираме иначе пазара ще ни изхвърли доста бързо! Та така де, ако ви допада видеото се подгответе за още доста такива и се абонирайте :)

https://www.youtube.com/watch?v=A0nvf0Nzotw
[shtrak]

Отговори на това съобщение
 Re: Едномесечен експеримент с AI
Автор: Валери_Колеффф   
Дата:   27-11-25 07:32

AI не е добре приет тук.
Въпреки, че има специлна категория, чистите "творци" се дразнят. [smilie25]

Автор: asahi   
Дата:   27-11-25 08:12

Аз пък не съм впечатлен от идеята да бъде пренесен стила на Салвадор Дали във видео, генерирано с думи. И кой пазар щял да ни изхвърли, ако не се адаптираме?

Автор: dimo71   
Дата:   27-11-25 19:32

Емоцията не поражда емоция, мисълта поражда емоция, казваше навремето учителя ми по живопис. С времето разбрах колко е бил прав.
Спрях да гледам това "видео" съвсем в началото. Не намерих смисъл да загубя повече нерви и време да продължа да гледам. Ако това ще ни изхвърли от пазара съм спокоен.

Дата:   27-11-25 21:29

Tова нещо е час и седем минути. Върти една и съща картинка, така че в началото вече си видял всичко.

Автор: gergan_tsonev   
Дата:   27-11-25 22:00

Това нещо сигурно ще намери своята ниша. Магазини, салони, заведения - това е таргета, а там наистина трябва нещо да се върти и въпросът с авторските права си е съвсем реален проблем. Не се очаква съдържанието да има някакво послание, висока художествена стойност и т.н. Като възможности наистина AI впечатлява, но се очертават и големи главоболия с искове за авторски права. Времето ще покаже.

Дата:   28-11-25 02:04

На Пикасо авторските права се пазят до 2043 г

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »