Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Ricoh GR III алтернативна батерия
Автор: zazoman   
Дата:   05-09-25 10:40

Здравейте, има ли някаква алтернативна опция за батерия за Ricoh Gr III?

Отговори на това съобщение
 Re: Ricoh GR III алтернативна батерия
Автор: estate   
Дата:   05-09-25 15:03

Има много но внимавайте от къде я купувате и дали има поне някаква минимална гаранция.Аз ако имах избор винаги бих взел оригинална.В моя случай с доста по-стар модел Ricoh взех заместител и като падне малко се държи напълно непредсказуемо.Даже ми блокира камерата и остава в отворена позиция и след малко обектива се прибира.Обикновенно го орави след 100-140 кадъра така че я ползвам като втора и знам докъде мога да я изцедя.
Но както казах аз нямам избор...

Публикацията е редактирана (05-09-25 15:05)

Re: Ricoh GR III алтернативна батерия
Автор: darkymir   
Дата:   09-09-25 00:23

И според мен е най-добре е оригинална. Ако е много на зор работата бих препоръчал пауър банк. Аз се възползвам от бързото стартиране на камерата и включвам и изключвам за всеки кадър, освен ако не дебна нещо. Доволен съм от това, което мога да изцедя като време за снимане.

Пауър банк ми се е случвало да ползвам веднъж, щях да ходя на концерт и едва на тръгване се бях сетил да проверя батерията. С пауърбанка в джоба и камерата в калъфа закачен на колана накрая се прибрах със зареден фотоапарат.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »