Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Наистина ли толкова падна качеството на услугите?
Автор: gergan_tsonev   
Дата:   18-08-25 22:30

От известно време реших да излагам снимките си във входа на кооперацията, за да поразчупя малко неговият вид. Естествено избрах да се доверя на професионалисти в печата и ползвам услугите на "ФотоСинтезис". Качеството на печата ми харесва, но всеки път има нещо объркано - я паспартуто ще е друг цвят, я ще забравят някоя снимка при опаковането. Не мога да си обясня как от 3 поръчки нито една не беше изпълнена без проблеми. Днес върнах последните 4 снимки - всички с грешни паспартута - а те в поръчката си имат номер - и далтонист може да работи там и да се справя без грешка. Та реших да споделите дали е случайно (макар и 3-пъти) или просто трябва да се примиря, че ще е така, че и по-зле в бъдеще.

Отговори на това съобщение
 Re: Наистина ли толкова падна качеството на услугите?
Автор: asahi   
Дата:   19-08-25 08:13

Нивото може да е паднало ако е било високо. Някога изпълнявали ли са ти сложна комплексна поръчка без грешка?

Автор: fotorafi   
Дата:   19-08-25 08:46

Ako служителите са високо квалифицирани специалисти, на достойно,високо заплащане те ще са мотивирани да работят качествено без грешки. Имам лични пречатления, че квалифицирани, добри специалисти там са много малко. Един приятел с верига реномирани фотомагазини във всчко ателие имаше само един-двама ,добре подготвени и квалифицирани служители. Останалите бяха "хванати" от улицата, учещи се в движение и на минимална заплата.

Автор: ATHOM   
Дата:   19-08-25 10:41

Едни далтонисти (не Синтезис), не бяха могли да конвертират ТИФ файл от AdobeRGB към sRGB и бяха принтирали 70*100см на стъкло с цветове като извадени от долнопробен филм на ужасите. И като им върнах изделието първо не разбираха защо, а като им обясних ми се разсърдиха.

Дано са фалирали.

Дата:   19-08-25 19:46

Ти пък с какъв акъл го пращаш в AdobeRGB? Не си си подготвил файла за печат, пък после другите да фалират. Не е коректно.

Автор: next_time   
Дата:   20-08-25 00:11

Ако има някакво значение - аз съм много доволен от тях. Опитвам се да се сетя дали някога нещо не е било на ред ... мисля че не се сещам.
Но ... то и пожарите в гората не започват от всички дървета еновремено - обикновено мълниите целят само едно дърво, а то като се разпали, може да направи беля и на останалите.

Автор: leitz   
Дата:   21-08-25 11:45

ATHOM Десетки пъти съм ползвал техния Принт център, винаги каквото съм дал, това съм получил.
Не очаквайте друг да Ви свърши работата.
Веднаж приемащия ми сподели за поръчка чернобял принт но файла Tif в 16 битов цвят [smilie8]

Автор: ATHOM   
Дата:   21-08-25 15:18

Изрично пише, че не става дума за Синтезис.

Автор: leitz   
Дата:   21-08-25 19:24

ATHOM ,
извинявам се, ама като съм почнал да чета диагонално [smilie2]
Дойде ми да се включю и за това, че днешния потребител често и сам не знае какво иска.

Дата:   21-08-25 20:42

Toва не се отнася за жените. Те искат всичко. Веднага.

Автор: ddantgwyn   
Дата:   22-08-25 08:17

asahi написа:

> Toва не се отнася за жените. Те искат всичко. Веднага.

Но това не означава, че знаят какво точно искат [smilie7]

Автор: Synthy   
Дата:   22-08-25 08:24

Няма значение какво конкретно искат в момента, то попада в общото всичко (нали е всичко, то ще бъда там) [smilie5]

Автор: gergan_tsonev   
Дата:   16-09-25 01:33

Е явно аз съм карък на каръците. След като върнах въпросните 4 снимки да се оправи паспартуто и никой не ми се обади почти 10 дена, се свързах и разбрах, че цвета който искам е изчерпан и като получат ще ми ги оправят. Е върнах се след кратка почивка и трябваше въпросните снимки да са готови. И наистина са готови, но отново с друго паспарту - този път по-светло от исканото.[smilie22] Взех си ги така, защото не ги проверих на място, но като ми остане време ще отида да си говорим - не защото държа да правя рекламация на рекламацията, а да им помогна да намерим причината за тези постоянни грешки. Все пак ако някой има друго място за печат, където нещата се случват по-безпроблемно може да сподели.

Автор: Synthy   
Дата:   16-09-25 10:06

printhub, photohub.

Аз на твое място не бих хабил време и усилия (най-вече нерви) да обяснявам на синтезиса каквото и да било, още по-малко пък да им помагам да намерят причината за грешката. Генерално не им пука и е загуба на вятъра.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »