Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Canon EOS R София
Автор: LDimitrov   
Дата:   07-08-25 10:53

Здравейте. Търся собственик на посочения модел камера в София и съответния преход към предишния модел обективи, който да е склонен да ми го предостави за 20тина минути пробни снимки. Навън и в негово присъствие. Искам да проверя дали наистина има много по-добри резултати във фокуса и дали има смисъл да купувам такова тяло. 0888062594

Отговори на това съобщение
 Re: Canon EOS R София
Автор: Mogila   
Дата:   07-08-25 20:57

Наистина има. Огромна разлика.

Автор: quazimodo   
Дата:   08-08-25 07:20

Нямам R, имам само R50 и 600D. Все едно да сравняваш кисело с топло. Ако искаш предоставям за проба. Имам и адаптер, защото ползвам старите обективи за ДСЛР като беден аматьор.

https://i.postimg.cc/430wswSQ/IMG-7376-1.jpg

Дата:   08-08-25 08:43

Благодаря. Искам да пробвам с фулфрейм камера, и понеже мога да си купя R eвентуално, искам да се запозная с този модел или друг фулфрейм.

Публикацията е редактирана (08-08-25 13:40)

Автор: emo99   
Дата:   08-08-25 18:07

Казват, че при R моделите фокуса е перфектен. Да, ама не. Преди да купиш - тествай с модел. След това гледай кадрите на компютър.

Автор: Mogila   
Дата:   08-08-25 19:32

При мен с r5, r6II и R10 фокусът е безгрешен. ЕФ обективите ми се преродиха.

Автор: quazimodo   
Дата:   09-08-25 07:17

emo99 написа:

> Казват, че при R моделите фокуса е
> перфектен. Да, ама не. Преди да
> купиш - тествай с модел. След това
> гледай кадрите на компютър.

Викаш, да не се занимава с глупости а направо да купува Сони [smilie18]

Автор: kvakioh   
Дата:   09-08-25 18:52

С оригиналният Канонски адаптор за 200лв и си у същият автофокуса при R и RP както при 6D и 5D mark IV. Единствено по-бавно, но много малко по-бавно ми е при Тамрон 150-600. С другите обективи автофокусът е еднакъв.

Дата:   12-09-25 15:44

R6 на 7000 кадъра за 2000лв добре ли е? първата версия. Снимано е предимно видео

Автор: dinko8708   
Дата:   15-09-25 13:05

От близо 2 години (може и повече ) позлвам Canon R повечето последни кадри са ми с него . Уверявам те че тялото е страхотно , може би канон са единствената марка която направиха най-добър преход от старите обективи към безогледалните тела . Тествал съм над 20 обектива от старите с оригиналния преходник и при нито един от тях не е имало нито забавяне нито проблеми с фокуса . След това си взех и R5 там ситуацията е същата . От Стара Загора съм ако имаш идване и все още не си намерил да тестваш пиши ще съдействам. Даже обмислям и продажба на R-ката че мислех да съм с две тела но се усещам че много рядко ми е необходима употребата им.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »