Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Лаптоп за обработка на снимки
Автор: ottos   
Дата:   26-05-25 12:25

Здравейте на всички,
Mоля, помогнете ми да избера лаптоп за обработка на снимки.
Много хора съветваха или Xiaomi Mi Pro, или, разбира се, MacBook Pro...

Отговори на това съобщение
 Re: Лаптоп за обработка на снимки
Автор: georgioiv   
Дата:   26-05-25 12:41

Всеки макбук с процесор М е подходящ за обработки и на снимки и на видео. От там нататък зависи само от бюджета ти - кой М процесор (1, 2, 3, или 4), дали air или про., дали с добавка след буквата и цифрата на процесора pro или max.

Абсолютно всички макбуци с процесор М ще ти свършат работа, дори най-евтиния втора употреба Macbooк air с процесор М1. Имал съм го и него, невероятна производителност и стабилност за парите си. Абсолютно безшумен, батерията държи 8 часа, хубав екран, хубав звук. Забележка - само два слота USB. Замених го за макбук еър с процесор М4. Има подобрение в производителността, малко повече държи батерията и захранването е отделно от интерфейса. Имам и с процесор М1 pro - Macbook pro, имам и Macbook mini, с процесор М4.
Всички са чудесни машини и няма никакъв шанс да сравниш с Xiaomi. Най-малкото, защото няма да имаш тази производителност на батерия, които имат арм процесорите.
Ако не си работил с макОС, ще ти е кофти първите два дни и после ще забравиш, че някога си работил с безкрайно бавните, запецващи, шумни, с вечно изскачащи някакви прозорци, ъпдейти на драйвери, на карти, на пачове, с грозен интерфейс и безкрайни настройки виндовски машини... [shtrak]

Публикацията е редактирана (26-05-25 12:43)

Автор: ottos   
Дата:   29-05-25 14:24

Много благодаря.
Тогава ще бъде лаптоп MacBook
Избрах един добър от globy.com

Публикацията е редактирана (05-06-25 10:42)

Автор: kiss9402   
Дата:   29-05-25 16:30

Хубаво те насочват към МаC-а, ама поразгледай как стоят нещата със софтуера, да няма после мяу [cool]

Автор: ecobo   
Дата:   29-05-25 17:22

kiss9402 написа:

> Хубаво те насочват към МаC-а, ама
> поразгледай как стоят нещата със
> софтуера, да няма после мяу [cool]

Нещата със софтуера стоят по абсолютно същия начин като с Вин, с тази разлика, че на Мак всички е много по-бързо и по-стабилно. Не съм чувал досега за софтуер, който да е по-скъп за Мак.

Автор: asahi   
Дата:   29-05-25 18:58

Зад това храстче има зайче!

Автор: kiss9402   
Дата:   30-05-25 08:56

"който да е по-скъп за Мак...."

В последните думи на последното изречение се състои забележката, която исках да вметна.
Кой разбрал, разбрал!

Публикацията е редактирана (30-05-25 08:58)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »