Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Кабинетът иска по-строги правила за използването на дронове
Автор: ZENON   
Дата:   09-04-25 14:15

Кабинетът иска...
Тия стават смешни, ако изобщо могат да бъдат по-смешни от това, което са.
Тия забрани ги има и сега. Оня дрон дето кацна... кво стана?
Или искат да направят забранена зона около Банкя, че да не може дрона на Радев, да наднича в зайчарника?[smilie5]
Баси импотентните прошляци навсякъде във "властта".

Отговори на това съобщение
 Re: Кабинетът иска по-строги правила за използването на дронове
Автор: Джъмбо   
Дата:   09-04-25 14:35

попътувал съм из Европътъ последните години... дронове из градовете да фърчАт не видях, а тук редовно виждам на събития над хората да хвърчат макар да е забранено...
беше ясно че сЛободията ще е до време

Автор: lamerko   
Дата:   09-04-25 14:35

След днешния цирк с ченгетата, кабинета може стъпи накриво в най-скоро време...

Дата:   09-04-25 15:14

@Джъмбо
това, че не си видял, не значи че не фърчат. това първо и второ, има си зони и сега и би следвало да се спазват.
дай да убиваме животни пред публика както го правят в Копенхаген, та да сме баш като европа.[smilie5]

Автор: OIM   
Дата:   09-04-25 15:32

DJ audits , DJE audits , Pure audits - интересни видеа в ютюб Снимат навсякъде с дронове в Англия и показват на всички какъв е закона за дронове там

Автор: hazini   
Дата:   14-04-25 16:44

Те щото с тия без книжки се оправиха или с тротинетките, че дроновете погнаха.

Автор: Kalimas   
Дата:   14-04-25 18:31

hazini, една нередност не може да извинява друга.

Според, мен дроновете в населени места и около определени обекти трябва да са напълно забранени.
Да има разрешителен режим за заснемане на събития, който да е облекчен и с бърза електронна регистрация, но да се дава пълна информация за дрона, товара му и кой го управлява.

Дата:   14-04-25 20:23

Kalimas
това, което го искаш, вече го има в русия, вероятно и в с. корея. В русия като екстра, дори се докладват на полицията.
По-горе OIM писа за Великобритания.
Погледнах клиповете. Ми хората си летят в града и дори над полицията. Всичко е спокойно, без напрежение и забрани. Аз вече живях в едно съветско време, не ми се живее пак.
Както по-горе съм писал, забранените зони следва да се спазват, независимо кога.

Публикацията е редактирана (14-04-25 20:38)

Автор: OIM   
Дата:   14-04-25 20:39

Абе и в Англия не е така спокойно Първата реакция и на хората и на полицаите е ''not allowed - private property '' , но те образоват успешно и двете страни Интересен ми е Pure Audits , как се будалка с тях всеки път и те не се усещат

Автор: hazini   
Дата:   15-04-25 09:37

Правила си има и те са добри. Сега някакви луди ограничения за малките дронове до 250 грама си е безмислено. Разбираемо е с големи дронове да не се лети над хора и в населени места, но какво правим с дроновете за доставки - тези неща започват да навлизат все повече. В Китай одобриха летящите таксита ние тук хвърчилото ще забраним...

Автор: fotorafi   
Дата:   21-04-25 09:55

Moй приятел е фотограф в САЩ. Снима много с дрон къщи, имения , ниви за една брокерска фирма, която ги продава. Има голям, професионален фотографски дрон. При закупуването на дрона, той е програмиран така, че да лети само до определена височина.И не може да я надхвърля, зашото има много частни самолети и други летателни съоръжения с хора и е за тяхната сигурност

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »