Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 sony xw-z190
Автор: Crocodile   
Дата:   11-02-25 16:19

Здравейте , мой приятел сватбар купил sony xw-z190 но е свикнал да монтира на Power Director . В това sony има формат XAVC-L , който е по добър от другия наличен формат DVCAM .
Ta въпроса ми е с коя програма да го обработва този формат .
Също така възможна ли е комвертация в формат поддържан от P. Director , без загуба на качество и с моя програма се прави .
Просто е свикнал с P. Direktor и от години работи с нея .

Отговори на това съобщение
 Re: sony xw-z190
Автор: Yog   
Дата:   12-02-25 04:19

Аз също ползвам PowerDirector и мога да кажа, че всички варианти на XAVC се поддържат. Но трябва да е по-нова версия на програмата. Провери дали още е така, но Ciberlink (производителят) още предлага PowerDirector като програма с еднократно плащане. Имат и омразният на мен вариант с абонамента, но мисля че версията Ultimate е с еднократно плащане. Ще трябва да даде сума от сорта на 200 лева, но няма да се занимава да конвертира всеки файл, който заснеме. Което е страшна досада.

Автор: charger   
Дата:   12-02-25 10:17

DaVinci resolve
В безплатния вариант има много опции, а платения , еднократно е също смешна сума.

Автор: BXMarkov   
Дата:   13-02-25 16:34

Можеш да ползваш FFmpeg за да конвертираш в удобен формат и да си го ползваш.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »