Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
На Nikon D90 огледалото замръзна в средно положение - ни нагоре, ни надолу. Err излиза на дисплея. От Профайлд казаха, че не могат да помогнат (нямало внос на части за този старец). Нещо може ли да се направи от потребител (освен да отиде в кофата и да се купи ново - това е ясно)?
Вааарна, морето, сините вълни... Завърти един телефон на сервиз Иванов и компания, нали били там повече. Някой от фейса спомена, че вече си бил уредил доставка на части от братски Китай
Ако въобще подлежи, Иво от Варна ще може да ти го оправи. Бавно пипа, но няма пропуски :) Ако му нямаш телефона - пиши ми на лично, да не е като реклама.
Здравейте, може ли контакти за този сервиз /Иво/ във Варна, защото аз имам същия проблем - замръзнало огледало и съобщение Err на Nikon D90? Благодаря предварително! Може да ми пишете и на 0896 835 460. Ползвам и Viber и Wats up.
Здравейте, успяхте ли да си решите проблема, защото при мен възникна същия на Nikon D90 - замръзнало огледало и Err? Ще Ви бъда благодарен, ако ми помогнете с някаква информация! Генчо 0896 835-460.
Здравейте, това е сервизът за мен за фотографска техника: https://digi-service.eu/. Бързо, ама много бързо - окол 3-4 дни, точно, акуратно! И много добро отношение към клиентите! Препоръчвам!