Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Хммм... не съм впечатлен. Има нещо парвенюшко и фалшиво, но не ми се задълбава да разсъждавам защо ми е такова усещането. Пък и тази заигравка с времето на фона на разни "звезди" ми е в повече. Къде е Дали, къде е 28 годишният, набеден за звезда, автор.
Жена ми пита що така рязко им са се свършили пожарникарите, а на мен ми спъхна мечтата да съм слон.
П.П. "To mark the 50th anniversary of the Pirelli Calendar in 2014, it was decided to edit the photos that had been taken by Helmut Newton in 1985, but which for various reasons had never been published"
Каква е идеята тук? Да използват хора с цвят на кожата като този на гумите които продават? Цветовата гама за мен лично е отблъскваща. Все едно гледам книжки за деца в Икеята.
Расизмът (от френски: racisme) е концепция, според която между човешките раси съществуват биологично заложени интелектуални и психически различия, определящи ги като по-висши и по-нисши, както и основаните на нея практики на дискриминация на расова основа.