Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Бих искал да попитам след като публикувам снимките си, в какъв срок те се появяват в съответния албум/категория?
Изобщо какъв е принципът, който се иползва при публикуването им на страницата Ви?
Преглеждайки снимките в личната галерия, в горния ляв ъгъл има три иконки. Те са: кофа, молив и стрелка нагоре. Избира се стрелката за да се разреши гласуването от потребителите. При достигане на достатъчно гласове, снимката става видима в галерия "избрани".
По-подробно тук: https://photo-forum.net/bg/index.php?APP_ACTION=REVIEW&ARTICLE_ID=44
От съобщението в сайта разбирам, публикуването на снимки в сайта става на квотен принцип. Може ли малко ми разясните как стоят нещата или да ме насочите към линк в сайта, ако вече е описано.
> Здравейте отново.
>
> От съобщението в сайта разбирам,
> публикуването на снимки в сайта
> става на квотен принцип. Може ли
> малко ми разясните как стоят
> нещата или да ме насочите към линк
> в сайта, ако вече е описано.
>
> Благодаря предварително.
>
> Поздрави
Когато качите снимка в вашия профил и натиснете стрелката за която вече са споменали, вашата снимка е в раздел "Нови предложения". И ще остане там , освен,ако не получи 25 и повече точки. Ако това се случи, то снимката ви отива в раздел "Избрано". Ако правилно съм разбрал темата, това са опциите.
> Когато качите снимка в вашия
> профил и натиснете стрелката за
> която вече са споменали, вашата
> снимка е в раздел "Нови
> предложения". И ще остане там ,
> освен,ако не получи 25 и повече
> точки. Ако това се случи, то
> снимката ви отива в раздел
> "Избрано". Ако правилно съм разбрал
> темата, това са опциите.
И с 14 точки ще отиде в избрано, по-важното е за снимката да са гласували поне 7 човека.
С 14 точки не отива в избрано, трябват 25. Иначе това за седемте човека е необходимо, но недостатъчно условие, тъй като 6 х 4 = 24, в случай, че всеки е гласувал със злато.
> Все си мисля, че коментара трябва да е, когато имаш нещо да кажеш.
> Дори и било то смешно или глуповато.
По принцип да, но тук твърде често имаш нещо да кажеш, а то... не се харесва на автора. И твърде често следват неадекватно агресивни реакции ('хейт', казано на български). Най-нежната от тези реакции е блокирането да не можеш да му коментираш шедьоврите...
И все пак - аз съм ЗА коментирането, трябва по-често да се прави!
Аз пък моля за съвет. Според вас коя е правилната/подходяща категория за моите снимки?
https://photo-forum.net/index.php?APP_ACTION=PHOTOGRAPHER&uid=194166
> Аз пък моля за съвет. Според вас
> коя е правилната/подходяща
> категория за моите снимки?
> https://photo-forum.net/index.php?APP_ACTION=PHOTOGRAPHER&uid=194166
Zlatkoo, отваряш я с някоя програма за снимки (в случая го направих с IrfanView) и независимо как изглежда снимката я въртиш в една посока докато не застане както искаш, после със "Save as" я записваш с ново име и готово!