Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Разгледах поне втората половина от снимките на surg. За мен са цветово, композиционно и най-вече емоционално компетентни.
Замислих се... няма нищо общо с щракане на случаен ентусиаст това.
В този контекст темата по която умнеем е по-скоро опит да се получи подкрепа и да се обоснове чрез "масово мнение" нова скъпичка покупка, а не е израз на някаква парвенющина.
"Кой бръза бръка" из фолклора на... няма значение всъщност.
Благодаря за смисления отговор.....единствен до тук,
поста ми бе за технологичния напредък оптичен зоом с видимо добро качество от приложените в линка снимки....
иначе ако не друго не съм поне фен на епъл....
Показаните снимки са от опитен фотограф, както със сериозни фотографски познания по обща фотография (светлина, оптика и пр.), така и майстор на уличния жанр. Този фотограф би направил също толкова успешни улични снимки и със Самсунг, и с куча-марка китайски телефон. Няма нито една от тези (отлични) снимки, която да е невъзможна с нищо друго освен с 15Pro Мах.
Трябва да се признае, че телефонът като избрано устройство за серията НЕ Е ограничавал и спъвал творческите му идеи и професионални подходи за реализация. И оптическият зум очевидно работи, и алгоритмите, които приспособяват трудна динамика към ограниченията на сензора. Тези технически способности на телефона са помогнали - донякъде, но не е тяхна главната заслуга за кадрите.
То още в подзаглавието пише, че снимките са правени от професионален фотограф. Бих казал, че там се крие разковничето, а не в магическата камера на новия телефон.
А иначе - то и мойто китайско телефонче си прави съвсем ОК снимки, особено като за уеб публикация от 2МП. Сигурен съм, че ако го дам на този Евгений и той се постарае, пак добре ще ги докара
най-добрата камера е тази с която разполагаш в момента... за съжаление това се оказва все по-често мобиларката, защото колкото и да ми е компактна актуалната про камера... не я мъкна с мен непрекъснато