Автор: baron_barbaron
Дата: 07-08-23 13:24
Аз имам два малки годокса единия е TT685n другата tt600. Първата до колкото знам е същата като V860, но с AA батерии. По времето когато ги ползвах, беше почти винаги на 1/1 с HSS натикани в софтбокс през деня с цел да пълнят остри сенки... Което както може всеки да се досети, не е най благоприятната среда от към охлаждане. Случвало се е да прегреят, но за такъв тормоз смятам, че всяка би прегряла. Сравнявайки ги с предишните (не помня какви точно бяха) ми компактни, твърдя че загряват по-малко. За батериите както казва Lamerko литиево-йонните си загряват, но определено NI-MH също си загряват и то доста. От бранд до бранд може би има разлики, но като цяло не бих казал че AA-тата са по студени от LI-Ion. Реално аз съм доволен от тия светки, едната работи и като командър, има си HSS и TTL, позволява както радио, така и оптична синхронизация. Накратко за малко пари дава доста глезотии. Като надеждност, не съм имал никакви ядове (изключвам прегряването поради нечовешкото отношение). Вече ги заместих с две 600W/S и сега си ги ползвам по доста по-адекватен начин :)
Отделно са част от "X" екосистемката на годокс, която не е никак лоша.
На кратко от моя опит с компактните годокси, не мога да кажа нищо лошо за тях. Харесват ми, надеждни са, с много прилична изработка са, поддържат оптична и 2,4GHz синхрозизация. Препоръчвам ги :)
|
|