Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
В тази тема няма да има снимки, но съм сигурен, че някои ще се връщат да проверяват повече от един път.
Кой знае, може и да публикувам нещо за най-упоритите, снимките са налични и са на един клик разстояние, така че не пропускайте да преглеждате темата… over and over again
> Кой знае, може и да публикувам нещо
> за най-упоритите, снимките са
> налични и са на един клик
> разстояние, така че не пропускайте
> да преглеждате темата… over and over again
>
Упорити или не, какво има да се увърта, ама, ха. Давай насам снимките, фото форум е това все пак. Пък админите като видят темата може да се самосезират и да направят раздел "Дълги женски крака".
Не набира скорост, защото темата е тъпа, както и всички останали от тази серия. Съжалявам да го кажа. Едно време подобни малоумщини се триеха в този форум. Като цяло качественото съдържание стана кът, нямам идея защо се получи така. Но не е лошо да се помисли вероятно.
Пръкна ми се едно сещане, тоя Радичков с неговите тенци и верблюди... колко чак качествени да са му историите?
Ми, не знам..! Аха да разбера и гледам не само нема хора, то и човеците ги хванала липсата? Утре отивам директно у мола, не се търпи, искам си обратно шопинга и рекламите!
Не набира скорост, защото темата е тъпа, както и всички останали от тази серия. Съжалявам да го кажа. Едно време подобни малоумщини се триеха в този форум. Като цяло качественото съдържание стана кът, нямам идея защо се получи така. Но не е лошо да се помисли вероятно."
Толкова си можем ние. Може ли да дадеш нещо, тема от качественото съдържание! Че верно е кът.