Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Здравейте, скоро се качих над града ни понаправих 2 реда по 10 кадъра в RAW, след това ги събрах в панорама в Lightroom. Получи се нещо огромно, което Фейсбук не приема, а искам да си има детайли да се разгледа града, къщи, улици.
Четох, че PNG е доста по- добре от JPEG, почти липсва компресия , но размерът е огромен. Какви са оптималните размери за качване на панорамна снимка, не 360 гр. за Фейсбук?
В пълен размер едва ли ще може да се качи (и да се показва). Вероятно решение е да се качи умален размер (до разрешената големина) и линк към облачен сървър, където без проблем да се складира големия файл>
>> "Туитър (на Мъск) го осъзнаха, макар и късно - въвеждат читава медийна поддръжка."
> "Едва ли маркетолозите на Цукербърг ше пропуснат такава тенденция."
Не пропускат Тия дни обявиха, че ще си пускат техен 'Туитър' ('контра-туитър' ;) Не е като да си нямат Инстаграм и куп функции вътре във ФБ, ама трябва да е баш-контра Няма да се учудя, ако Гугъл, Апъл и Майкрософт си дублират налични продукти и функции с нещо 'ново' само да не са по-назад...
--- край на офтопика ---
Хич не ги гледам вече тия неща, толкова ми писна от метета и постоянните промени в размерите (с които трябва да се съобразявам поради естеството на работата ми), че поне в личен план гледам да не го мисля. Излишно затормозяване е и губене на време. Гледай си кефа и както каза някой по-горе пусни външен линк, ако държиш да се гледа максимално качество.