Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Пак ще ми се ядосва бобин ама андроид е много нефелно направен и иска скъпа поддръжка. Шаоми обещаха 4-5 годинки и това струва пари.
Искаме хубав дизайн и хубав софтуер - това са пари
Искаме реклами и маркетинг - това както писа нямаго са много пари
Китайското правителство иска да знае къде ходите, с кой се срещате, имате ли ковид, имате ли мнение по китайските политически въпроси - това струва пари
Тайван не искат китайския софтуер. А в Европа искат да изглежда, че е спрян и това струва още пари.
Искаме камери с готини сензори и нещо като софтуер за тях. Ама искаме течни лещи и остри ъгли - още пари.
Искаме нощни снимки подобрени с огромна база данни от милиони нощни снимки, които да заместят шума и липсата на детайл (това е AI)…пари много пари….
Просто 12-ките нямат нищо общо с шаомитата за 300 лева, които слагаха що годе сток андроид, нямаха официална поддръжка, внасяха се нелегално от Китай, спестяваха ДДС…….
Малко се пооляха. Аз все си мислех, че Х-ът ще е 800-900 кинта. Ама те и парите вече толкова струват, просто трябва да свикнем, че цените от миналата година в левове, трябва да ги гледаме като евро. Язък, че началникът не ги отразява тез работи и заплатата си е от преди 3 години в левове.
Това вече 3ти път го пускаш. Сега разбрах, че и ноута след моя телефон, правил конденз. На моя за 2 години не съм го виждал. Не че много на студ го ползвам. Ама примерно разхождам се по близките гори. Един път около Белмекен преди месец си беше хладничко. Нямаше ядове да прави снимки, да ме навигира, да слушам подкасти и да брои крачки и калории
-50 градуса навън в България е рядкост и ако тогава бързо излизайки от сауната на +60 ще ти се замъгли малко джама еми добре.
Не съм фен на шаоми ама малко измислен проблем ми се вижда с конкретна бройка....
ПП когато се преместя във Финландия, Сибир или Аляска и си имам сауна, да си подгрявам телефона, ще си купя айфон. Щото айфона единствено не се замъглявал според постовете в редит
Така е, производителност всички имат предостатъчно, игри няма която да я ползват. Сглупиха Самсунг и АМД, трябваше успоредно с Ексиноса да представят някоя игра която има Рей Трейсинг технология.
Каквото и да пишем все още не са стгнали съвременните "Камерафони" до големината на сензора от Нокия 808 и 1020!!! Какво ли би се получило със съвременните екстри в новите телефони и един такъв голям сензор? Ама не им е приоритет истинското качество на производителите. Просто ги инетерсуват по-големи продажби само защото успяват да заблудят болшинството, че имат качество на камерите...
Вярно, с Nokia 808, 1020, 1050 и с LG G4 телефоните бяха хванали вярната посока и при идеални условия конкурираха М4/3 формата, но с навлизането на китайците приказката свърши. Фотоапаратите дръпнаха много напред, камерафоните много назад и вече няма никаква база за сравнение.
Realme бяха евтиния бранд на Оппо нали? Много добре изглежда. Странно е, че не видяхме толкова сносни снимки от скъпите им модели (1+ Х5).... дали просто са случили на нормален фотограф, който се е сетил да застане правилно спрямо светлината.....
щото помним какви мацаници изкараха от ултрата от Британия.....
Realme е бюджетната серия на OPPO, аналог на Redmi от Xiaomi. Не е зле 9-та сериия, има 3.5мм жак и Стереоколонки. Интересно че само Pro версията подържа 120Hz опресняване на дисплея, докато Pro+ подържа 90Hz