Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Дилема ,Моля за съвети
Автор: djounsa   
Дата:   22-12-13 20:02

Здравейте! От няколко месеца дебна обяви за Nikon d90 и попаднах на една оферта която ми се видя доста евтина ето какво пише в нея "Апарата е ползван 2 години и има гаранция още 4 месеца. В отлично състояние е и снима без пробем, но затвора му е за смяна. Към него върви и 18-105mm. обектив, кутия, зарядно и упътване." цената му е 600лева,но не знам какви пари ше ми вземат за смяна на затвора.пратил съм запитване дали с гаранцията може да се смени този затвор и на колко кадъра е ! Та искам да попитам заслужава ли си да се вземе ? Преди ползвах Nikon d70s ,но реших ,че дойде момента да се кача на по-нова машина.

Отговори на това съобщение
 Re: Дилема ,Моля за съвети
Автор: demiman   
Дата:   22-12-13 20:43

За тези пари вече ще си намериш напълно работещ и безпроблемен д90. Просто не бързай и продължавай да дебнеш ;)

Автор: qavkata   
Дата:   23-12-13 12:35

Ако цената е за тялото и обектива е добра. Тъй като смяната на затвора е стотина лева, а обектива "върви" 300 лева в базара, то тялото ще ти се вържи на около 400 лева. Питай Зентекс колко точно е смяната на затвора. Успех

Автор: красис   
Дата:   24-12-13 16:44

На 5 години не ми се струва нов модел ама ....ти си знаеш[shtrak]

Автор: djounsa   
Дата:   26-12-13 09:41

Хората от Зентекс ми отговореха и ме светнаха ,че ремонта ще легне 200-220 лева + 50лева еконт яко! Ще търся друга машина.
Красис за толкова имам възможност [smilie3] пак е нещо по-добро от д70 [shtrak]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »