Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Проблем с гласуването
Автор: Morrison   
Дата:   15-12-13 19:51

Не знам да ли при останалите съфорумци има подобен проблем,но при мен е на лице!
Когато кликна върху бутона за глас(злато,сребро или бронз) забелязах че не ми отчита гласът.Показва ми автора(благодарим ви че гласувахте....),но всъщност като изляза от снимката виждам че гласовете са си същите.
Пример:Гласувам пръв за снимка с 0-0.Излизам и все още си е 0-0

Отговори на това съобщение
 Re: Проблем с гласуването
Автор: мара   
Дата:   15-12-13 20:01

аз па току що рекох да видя кой е авторът на една снимка и ми отчете глас...освен ако некой с Б глас не е гласувал едновременно с мен за безумна картинка [smilie18]

Автор: Morrison   
Дата:   15-12-13 20:04

Абе да ти кажа на няколко пъти го пробвах,дори и преди малко пак(няма да споменавам да няма обидени).Отчете ми го на третия път [cool]
Но не винаги е така.... Принципно от скоро го забелязвам това.Дано проблема да е в моя телевизор [shtrak]

Автор: belone   
Дата:   15-12-13 20:17

Случвало се е и при мен, но не зная причината [smilie2]

Автор: asahi   
Дата:   15-12-13 21:25

След гласуване натисни F5.

Автор: Posledenzalez   
Дата:   15-12-13 21:26

И аз съм го забелязвал веднъж... Бях седнал на един компютър от юбилейната серия "50 години Второ Българско Царство". Версията на браузъра (експлорър) беше също стара. Настройките на защитната стена бяха с много високо ниво на сигурност (блокираха всички кукита и тем подобни). Дано това помогне с нещо... Иначе, какво пък толкова, не отчита точки, голям праз. Гледам, Мара раздава точки с поглед... Да-м-м, по Коледа стават чудеса. [cool]

Автор: Батко   
Дата:   15-12-13 22:16

При мен е редовно! Моите наблюдения са следните: на 1-те 3, най-много 4 снимки на които гласувам, всичко е ок, след което - край. Не ми отчита гласа.

Имам някакви съмнения, че може би ако останеш на страницата около 5-10 секунди след натискането на бутона май приема гласа.

[smilie11]

Не е добре работата!

Особено за хора, за които гласът на другите колеги не им е безразличен спрямо техните снимки.
[smilie3]

аа и още нещо : май на Internet Explorer винаги отчита, но много рядко го ползвам.

web-ари, админи, програмисти - имате задачка - закачка :)

Автор: мара   
Дата:   15-12-13 23:19

аз съм с мозила.
ма понякога имам проблем, понякога - не.

Автор: DAN60   
Дата:   16-12-13 00:19

[smilie24] При мен проблемът е повече от година. Единстввеното сигурно "лекарство" е, да се върнеш на началната страница на сайта и после отново да гласуваш за снимката. След няколко гласувания отново се появява същият проблем. Това, мисля е третата подобна тема, но досега подобрение не съм забелязал.

Автор: Shilo   
Дата:   17-12-13 15:24

И при мен е налице горепосоченият проблем. И то от доста време. Даже имаше същата тема във форума.

Автор: s.b.d.   
Дата:   18-12-13 13:27

Вече разбрах, защо снимките ми нямат точки![smilie18] От проблем с гласуването било![smilie18] Намерих си оправдание за лошите кадри.[smilie3]

Автор: sunnyshot   
Дата:   19-12-13 06:03

Току що гласувах за 5 снимки. При всичките излезе "Благодаря ви за гласуването...", но точките не се промениха[smilie23]

Случайно admin да е решил да контролира броя на точките по този начин ?

Автор: Admin   
Дата:   19-12-13 06:34

Не, не е решил:) Има проблем, който се появява явно периодично. В момента работим по него.

Автор: burningice   
Дата:   19-12-13 09:24

Просто излизаш от акауната и влизаш пак- ще можеш да гласуваш няколко пъти.

Автор: sas   
Дата:   19-12-13 23:38

Мога ли да помоля на някой като му забие гласуването да ми каже приблизителен час и ID на снимка?

Автор: Joro35   
Дата:   21-12-13 17:23

Имам нездравословният навик да критикувам известни автори.
Както всички знаем вече е ежедневие да се виждат безумно тъпи кадри с ужасно много точки, предимно рейтинг Б. Е, аз това не го подминавам с безразличие и си казвам какво мисля. Величията ми се обиждат, ругаят ме, издребняват така както не подобава на величия...
Та какво следва след това- пускам мой кадър за гласуване и нъцки, никакви точки. Често хора пишат отдолу защо така...
Е сега вече знам, като много ти знае устата, точки за тебе йок :)
Покланяй се ниско, кудкудякай с множеството в хор и всичко ще е наред :)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »