Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Някой да е ползвал - Beauty Dish
Автор: plamendo   
Дата:   23-04-11 08:53

Някой да е ползвал Beauty Dish. Имам няколко вапроса един от които е доста старнен. За мнение за снимане тип butterfly. Знам че светлината е по мека но как става и какво се получава. Ако може някой да сподели мнение и снимки ще съм много благодарен.

Пламен

Отговори на това съобщение
 Re: Някой да е ползвал - Beauty Dish
Автор: 3DF   
Дата:   23-04-11 11:25

Не. че не си проверил, но тук има много по въпроса:

ТУК

Автор: darksorrow   
Дата:   23-04-11 11:25

пеперудата не е тип снимане, а позициониране на рисуващото по такъв начин, че сянката на носа да прави (с малко въображение) подобна форма - на пеперуда в полет. по абсолютно никакъв начин не е обвързана конкретно с бюти диша, нито пък непременно с мека светлина, но питай все пак.

Публикацията е редактирана (23-04-11 11:29)

Автор: plamendo   
Дата:   23-04-11 13:17

проверил сам и там и тук, но никаде не видях някой да е правил това което питам. искам да видя какав ефект става или е само за снимане в далечен план.
аз незнам дали е сварзано или не. несъм сигурен че ще направи сенките, аз съм снимал с 16инчова ама несе сетих да пробвам това. Но за далечен план много плавно прави контраст.
Замислил сам се да си взема една 22инча и незнам да ли си заслужава...

Автор: Lito   
Дата:   23-04-11 17:38

ако ще го ползваш за далечен план се замисли за 220 инча поне :Р... защо.. защото има някаква си зависимост в размера на това което ти свети, обекта който се осветява и сенки и контраст който търсиш... [shtrak]

Автор: n1x0n   
Дата:   23-04-11 21:47

Понеже предполагам (и силно се надявам) не страдаш от дислексия или дисграфия - предлагам да се съсредоточиш и да повториш въпроса си по начин, който да е една идея по-разбираем.

Аз лично много се затруднявам да разбера какво точно питаш...

Автор: hotsnail   
Дата:   23-04-11 22:05

Знаеш ли 1 път месечно Бони, Жоро и Васко дето правят този сайт отговарят на подобни въпроси и много други. Дори те учат как да снимаш в студио и навън.

Не само пеперуди ами и девойки и други създания снимате.

Та ти предлагам да гледаш заглавната страница на форума и като се появи курс за начинаещи газ натам. [smilie24]

Не се майтапя хората са фотографи, дори доста добри фотографи са. Много са любезни и отзивчиви. Ще те научат и пеперуди да правиш по хорските лица и да си настройваш светкавиците и апарата.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »