Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 ремонт на Fujifilm
Автор: nedy67   
Дата:   19-04-11 10:52

Имам Fujifilm FinePix S8000fd, на който е повредена матрицата. Някой да знае къде ги ремонтират или как може да се поръча нова? Как да разбера дали fuji имат друг модел със същата матрица /за замяна/?

Отговори на това съобщение
 Re: ремонт на Fujifilm
Автор: didesignbg   
Дата:   19-04-11 10:55

Какво значи повредена матрица?
Ако действително ти е такъв проблема, цената която ще дадеш за смяна, ще се доближи плътно до такава за нов апарат и няма смисъл. Сервиз Бушона е официалния за Фуджи, но отзивите от него са далеч от положителни.

Автор: bumbar   
Дата:   19-04-11 12:51

Помолете във Фото Павилион за координати за връзка на фирмения сервиз на Fuji в Румъния и попитайте там.

Публикацията е редактирана (19-04-11 12:54)

Дата:   19-04-11 18:03

Че е повредена матрицата ми каза човек който се занимава с ремонти, склонен съм да му вярвам. Иначе проблема е че вместо снимки излизан някакви виолетови силуети! Не знам ако имаше добър сервиз в България дали цената на ремонта ще е колкото на нов! Май ще се ориентирам към варианта да купя от ebay такъв модел повреден но със друг дефект и да дам на някой сервиз да смени матрицата. От Румъния с доставката надали ще излезе по-евтино.

Дата:   19-04-11 18:09

От сервиз Бушона ми отговориха, че нямат CCD чип за този апарат [smilie11]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »