Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Posing and Lighting with Bambi Cantrell
Автор: dismis   
Дата:   18-03-11 15:14

Това започва довечера:)
Точно нещото което чакам някой да направи в България.

http://creativelive.com/courses/posing-and-lighting-bambi-cantrell

С какво ги записвахте тези неща? Спомням си че предния път бяхте недоволни от програмите :)

Отговори на това съобщение
 Re: Posing and Lighting with Bambi Cantrell
Автор: pefoto01   
Дата:   18-03-11 15:18

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   18-03-11 15:29

Ами Бамби, ще показва и обяснява как да се работи с модели и осветление като се наблегне на позирането на моделите. Целия 3 дневен курс се предава на живо. Гледал съм няколко предишни техни курса и бяха много полезни- аз съм начинаещ :)

Това което много ми допада е, че ще се говори и за естесвена светлина - не само студио както на повечето подобни.

Публикацията е редактирана (18-03-11 15:34)

Автор: pefoto01   
Дата:   18-03-11 15:36

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: dvda   
Дата:   20-03-11 19:02

Някой успя ли да запише семинара? Аз записах само първия ден. На втория имам някакъв проблем със звука.

Автор: compur   
Дата:   21-03-11 08:22

моля, ако някой го е записал да дава линк! [cool]

Автор: Sumuelll   
Дата:   22-03-11 23:26

Опитах, но не узпях защото ми засичаше нета, но от това което вядях само ми се запали любопитството... дано някой скоро пусне линк. ;)

Дата:   22-03-11 23:44

Ами аз се опитах да запиша но постояно ми забиваше camtasia!! не знаех с какква друга програма да пробвам.
За курса- беше страхотно. Може би най доброто което съм гледал до сега ( или поне най- полезното за мен) Дори и отношението на Бамби да не ми допадна информациаята която поднесе беше повторена и потретена по такъв начин че предполагам запомних и разбрах доста неща.
Не като други курсове тук беше наблегнато не на техинческата част а на "художествената". Говореше се за светлина но не като ф стоп а като посока и вид и направи хиляди неща само с налична светилна и рефлектор. Нещо което от много време исках да видя. Другото което показа беше как да позираме моделите си ( това бяха доста начални стъпки) но представени по такъв начин че да са много лесни за начинаещи и да могат да се доразвива на тяхна база.
Като цяло няма да кажа че беше по добър от на Зак Ариас, защото беше различен курс, но на менми допадна адски много.
Дано някой го е записал.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »