Автор: DidiAndreeva
Дата: 08-03-11 10:44
Образователния характер в това начинание е да се научи повече за работата със светлината и как тя да се използва по най-добрия начин за да се постигне изящност и красота в едно голо тяло. Аз имах честта и удоволствието да присъствам на подобен семинар и това, че не пускам снимки в "портфолиото" ми в никакъв случай не ми пречи. Наистина не смятам, че това са мои Авторски работи, да, аз съм натиснала спусъка, дори аз съм дала идеи за светлината и аз съм казала на модела как да застане, но... всичко това под вещото ръководство и със забележките за грешките ми от лектора. Нямам подписан модел релийз, така че нямам моралното право да използвам снимките. Но това направиха самите организатори, така че ако искам да се "хваля" има какво да покажа, за рейтинг не ми трябват.
Убедена съм, че семинара ще има успех и ще е полезен за всички посетили го, независимо от нивото им. За мен беше така, погледнах по друг начин на светлината, не само студийната ..., съжалявам, че ми е невъзможно в момента да се присъединя отново. А най-важното от всичко е ....
ENJOY
|
|