Автор: vga
Дата: 06-01-11 13:05
Картите са ми хубави, професионалната серия на Lexar, и не вярвам проблема да е в нея, защото ги ползвам от 4 години вече и се справят прекрасно във всяка друга ситуация освен екстремен студ и влага.
giorgio, може, така и правя, за да пазя батерията, но при такива условия, -15 и силен вятър се усеща като -25 вероятно и апарата замръзва моментално. До такава степен, че копчетата му отвън се вледеняват и не могат да се натискат, но аз и не ги използвам така и така. Като почакаш с него 10 минути в ръка, за да се спуснат 3-ма души покрай теб и край с топлината, която си създал под якето.
Вальо, конденз в раницата имам понеже я отварям често, вали сняг в нея, едно друго... знаеш как е, като има сняг всичко се мокри. Иначе съм карал в улеите на езерата със Д200 и 70-200 закачен на врата, но не е много комфортно де :) При градско снимане досега не съм имал проблем без значение от студа.
aeobs, действително нямаше проблем допреди това снимане на Витоша при минус 30, мъгла и много силен вятър със сняг. След това ето че пак се случи...
sirkhann, огледалото не замръзва, чува се как си шляпа нормално. Просто не записва снимките на картата. Даже не светва зелената лампичка отзад, която показва че записва. Или е по електрониката нещо и не записва до буфера или от буфера в картата... не знам.
adutsov, и аз съм сигурен, че влагата е проблема и вероятно се е набутал сняг онзи път и е отприщил нещо. Действително при серийни снимки става. Единични снимах вчера, бяха ок, записаха си се...
Така или иначе момчета аз не искам да знам какъв е проблема и защо прави така, относително ясно ми е, че това не е машина за подобни издевателства, ами искам някаква идея за бокс, топлене или каквото и да е друго решение. Мерси за предложенията, ще ги прегледам, но се надявах и на нещо по-домашно така, нещо, което някой сам си е направил или използвал.
|
|