Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Olimpus SP 550UZ
Автор: kalinmuteb   
Дата:   05-01-11 20:17

Здравейте на Всички..и за Много Години..!
Понеже това ми е първата тема която пускам тук... се извинявам,ако съм объркал мястото..[smile]
Но нека да попитам...
Какво ви е мнението за този фотоапарат...
Четох Ревюто му.. и не видях лоши думи за него..но все пак да питам и вас..[smile]
Поздрави..! [smile]

Отговори на това съобщение
 Re: Olimpus SP 550UZ
Автор: van4o94   
Дата:   05-01-11 20:23

Хубаво апаратче според мен, но един голям недостатък за мен е, че е със 4АА батерий (казвам за мен).Аз преди да си купя моя (lumix FZ28) гледах тези моделчета на Олимпус но избрах lumixa и хич не съжалявам. [smile]

Автор: deus_ex_machina   
Дата:   05-01-11 20:30

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: da_durty   
Дата:   05-01-11 20:31

Като за начало не е Olimpus, a Olympus.
После не знам дали 550 все още се произвежда, актуалното е 600 UZ. После - тва е турбосапунерче тип ултразум, демек има там 15-18 кратен зум. Аз бях раздвоен между 600UZ и фуджи 1800с, като везните клоняха към олито. Но има и друг момент - първенеца в доста тестове е по-новата версия на твоя панасоник - FZ35 ли 38 ли кво беше там. Неприятното е, че беше цифра - нещо от сорта на двойно по-скъп от олито. Средата на двете е канончето SX120-130, само дето там зума беше 10-кратен по спомен.

За повече инфо e гледай и избирай тука
http://www.dpreview.com/reviews/Q110superzoomgroup/

Автор: Славов   
Дата:   05-01-11 20:34

Не е лоша машинката за този клас, но все пак не е без значение за колко пари ще се вземе, все пак модела е от януари 2007.
Личното ми мнение да се взима апарат с матрица поне 1/1,8 .... размера има значение....[smilie3]

Автор: steeens   
Дата:   05-01-11 20:40

Гай Луциус Батерий беше добър римски сенатор.
Но не съм съгласен че 4 АА батерии са по лош избор от малка литиево-йонна батерия.
Недостатък е бавната и скъпа XD памет, усетиха се доста късно, че губят клиенти по този начин от олимпус, ама поне си поправиха грешката.
Ако прилича достатъчно на следващите модели, един от които отскоро разцъквам, явно е добро апаратче, но и зависи какви пари ти искат за него.

Дата:   05-01-11 21:11

Държиш ли фотоапарата да е нов ?

Автор: kalinmuteb   
Дата:   05-01-11 21:17

Мерси за мненията..Значи аз не уточних.. за какво ще го използвам..понеже карам колело.. и искам да може да прави поне малко по хубави снимки от сегашният ми (Pentax Optio e30) също така ми харесва да снимам макро.. а този четох че има супер Макро.. но не знам дали греша.защото не съм много добре запознат..
не не държа да е да е нов фотоапарата..
Поздрави..!

Дата:   05-01-11 21:23

И аз карам колело най-вече из горите, а там е много красиво и има много за снимане.Препоръчвам Panasonic Lumix FZ28,FZ38,FZ45, братовчед ми снима с някакво Sony H9 - то също прави много хубави снимки.Гледай из пазара, ако падне нещо хубаво взимай [smile]

Автор: deus_ex_machina   
Дата:   05-01-11 22:06

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »