Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Нужда от помощ
Автор: Amy.   
Дата:   28-12-10 23:26

Здравейте! Тепърва навлизам в света на технологиите ... ( [i099] ) и веднага се получи проблем. За Коледа се сдобих с Олимпус т-100 12мп . Та, сега ще се опитам да ви обясня по най-лесния за разбиране начин. Снимам снимам, свързвам апарата с компютъра прехвърлям снимки, дотук всичко е окей. След като разкача апарата и се опитам да го включа наново ми дава черен екран за фон с една " ! " на него и пише "Защита на записа" . Това се маха с натискане на някое от копчетата, но след това изписва "Картата е пълна" , което не е възможно, тъй като тя е 2гб а вътре имаше 6-7 снимки. Също така снимките някак си се самозаключват и не могат да се трият от апарата. Надявам се да сте разбрали проблема ми ... Благодаря много предварително (:

ПС: Не са инсталирани драйверите от диска към апарата на компютъра, тъй като СД-то не ми работи ... но когато го свързвам ми излиза папка, все едно е свързана обикновена флашка, та според мен проблема няма да е от това.

Отговори на това съобщение
 Re: Нужда от помощ
Автор: harvester_vn   
Дата:   28-12-10 23:34

RTFM?

Автор: GenaDP   
Дата:   28-12-10 23:36

В менюто има команда "формат".

Автор: vladihg   
Дата:   28-12-10 23:38

Сигурно си си заключила картата - цъкни щифчето и в обратната посока за да я отключиш и позволиш ползването и - за триене на снимки, допълнително снимане, формат и т.н.

Автор: loveforever   
Дата:   28-12-10 23:40

Понякога на картите има дискретен плъзгач за защита на данните. Посредством него картата за залкючва. Виж да не е плъзнат случайно в положение lock и затова да не можеш да изтриеш снимките.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »