Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Конкурс за фотографии: Body Alive. Не аз. Не човека. Тялото.
Автор: losolivos   
Дата:   05-12-10 13:08

Здравейте, предлагам ви информацията за фото-конкурс, изложбата на самите фотографии ще бъде в Клуб Влайкова. Дерзайте и пращайте снимки :)

Асоциация на Студентите по Социология в Софийски Университет
(АСССУ)

Обявява конкурс за фотографии на тема

Body Alive
Не аз. Не човека. Тялото.

Ние го обличаме, променяме, деформираме, местим, поставяме, използваме.
Осъзнаваме ли по какъв начин тялото общува със света и какво си казва с него?
Тялото марширува, убива, работи, танцува, твори.

Изпрати ни до три свои фотографии - цветни или черно/бели, на хартиен носител или дигитални.

Разсъждавай по какъв начин тялото общува със света и какво си казва с него. Защото тялото говори.Тялото живее.
Но кога живее отвъд контрола на всичко, на което е научено? Кога тялото излиза или е изтръгнато от света ни? В каква реалност прониква - автоматизация до екстаз, през политики, реклами, манипулации...
Има ли „извън контрол” или винаги има диригент?

Изпращай своите фотографии на хартиен носител с високо качество в размер А3, а дигиталните - с резолюция най-малко 2048х1536 пиксела до 15/01/2011 г. Ще разгледаме само снимките, които отговарят на тези условия.
Ще изберем и подредим най-добрите двадесет в изложба в клуб ВЛКВ от 20/01/2011 г.

На откриването ще вдигнем наздравици за тялото, а всеки автор ще има възможност да представи произведението/а си в най-свободна форма - стих, въпрос към другите, история за себе си...

Попълни и следното инфо за себе си:
1. Трите имена
2. Град
3. Занятие
4. Как разбра за фотоконкурса?
5. И-мейл и телефон, за да можем да се свържем с теб

Включи тази информация като body на мейла с прикачен/и файл/ове фотоса/ите си, или ги напиши на отделен лист в случай, че ни го/ги изпращаш на хартиен носител. Очакваме дигиталните фотографии на и-мейл адрес photos.body@gmail.com.
Тези на хартиен носител можеш да изпратиш на адрес София 1113, бул. Цариградско шосе 125, бл. ІV, етаж IV, кабинет 428 за АСССУ или пък да ги оставиш на портиерите в бл. ІV. При всякакви въпроси и коментари, можеш да ни пишеш на същия мейл адрес!

Очакваме твоето body alive!

Отговори на това съобщение
 Re: Конкурс за фотографии: Body Alive. Не аз. Не човека. Тялото.
Автор: dau   
Дата:   05-12-10 13:47

Вие само един човек ли очаквате да участва в конкурса, че се обръщате в 2 лице, ед. ч.?

Дата:   05-12-10 16:08

Хаха, разбира се, че не. Но все пак е насочено към млади хора и отношение отвъд учтивите форми, не винаги е толкова лош избор. Не правим все пак научна конференция :)

Автор: deus_ex_machina   
Дата:   05-12-10 20:00

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: Stoychev   
Дата:   05-12-10 20:26

Превземки някакви...

Дата:   05-12-10 22:26

Аз не разбрах сега къде са преструвките и защо е нужно така да се заяждаме :)За съжаление не владея бутафорен жаргон. Много хора могат да използват сложни думички, но малко знаят какво точно означават и в какви ситуации да го правят. Глупави спорове относно стилистичните качества на написаното не ми се водят. Или ви грабва идеята, или не, това е то :)Надявам се все пак да има стимулирани отвъд превземките.

Автор: toddybear   
Дата:   05-12-10 22:28

Човека пита има ли награди или не?

Автор: Shtrak   
Дата:   05-12-10 22:53

никъде в интернет няма изнесена официална информация за този конкурс, дори на сайта на асссу

Дата:   06-12-10 01:25

Така е, защото човекът отговарящ за сайта ни беше възпрепятстван да реагира навреме, но до един ден инфото ще бъде качено. В момента обявата за конкурса е разпратена главно по мейли на различни канали. Награди ще има, но съобразени с нашите възможности, които не са огромни :) Това е общо взето, няма да спечелите сума пари, но ще има свежо откриване в клуб Влайкова на изложбата и хора далеч неотговарящи на младежи владеещи бутафорен жаргон.

Автор: BirdOfPray   
Дата:   06-12-10 02:17

Аз имам ДВА въпроса към losolivos :

Въпрос 1. Ще изберем и подредим най-добрите двадесет в изложба в клуб ВЛКВ от 20/01/2011 г.

КОИ сте вие дето ще избирате и подреждате снимките, и кой ще ви каже кои снимки са "най-добрите двадесет" ?

Въпрос 2. .... но ще има свежо откриване в клуб Влайкова на изложбата и хора далеч неотговарящи на младежи владеещи бутафорен жаргон.

А за хората дето са на повече от няколко пъти по 100 километра от клуб Влайкова да разбираме ли, че поканата ви не важи?

Дата:   06-12-10 12:31

Няма да се съберем в кръгче и да си играем с неща, от които не разбираме. Има комисия, която не е съставена само от студенти, има само един наш представител. Поканата важи, но нямам идея дали ще искаш само да си пращаш снимките насам-натам.

Дата:   06-12-10 16:53

Най-ВЕРОЯТНО НЕ..... като се има предвид организацията на цялото нещо... пожелавам ви приятно забавление.

П.П. Има комисия, която не е съставена само от студенти, има само един наш представител.

Благодаря за полезния отговор!
Разбрахме, от какви хора не е съставена тази комисия..... [ezik] не че разбрахме от КАКВИ ХОРА Е СЪСТАВЕНА ДЕ :)

Автор: Apostol.Hristosov   
Дата:   06-12-10 17:41

Хайде стига сте се заяждали с човека, бре!

Идеята на конкурса ме кефи!

[smilie24]

[beer]

Дата:   06-12-10 19:47

BirdOfPray написа:

> ... пожелавам ви приятно забавление.

[shtrak]

Автор: MarinY   
Дата:   06-12-10 20:03

losolivos, тук всички са Професионалисти, отдавна надскочили нивото на "конкурси за забавление". Ако няма сериозни награди или поне осигурени моделки (основно за плакнене на окото), не очаквай ентусиазъм.

В Клуба и Форума се появяват теми за фотографията като философия, емоция, начин на личен изказ и общуване ..., ама снимки за подкрепа няма. Има само за по-поръчка или за галерии в рамка и цена!

Дерзайте, докато сте студенти и все още имате идеали.

Успех!

Дата:   07-12-10 03:50

МартинИгрек, глупости.... приказваш.... яко!

Аз например участвам в доста конкурси и изложби за забавление... или дори за благотворителност, което обаче не пречи да се интересувам.... когато някой обявява нещо и иска участието ми - кой на практика стои зад това нещо.

Дата:   07-12-10 12:59

Аз съм новият председател на Асоциацията на студентите по социология, казвам се Дияна Шуманска. АСССУ е неправителствена организация, занимаваща се с граждански инициативи, реализирането и разработването на научни проекти и т.н. Настоящата изложба е продължение на организиран от нас филмов цикъл - "Човешко тяло. Социално тяло." Това е сайтът ни, на който може да видите с какво сме се занимавали, какво правим в момента - http://www.asssu.eu/.

Дата:   07-12-10 13:20

Дияна, ЕЙ тези неща последните ако ги бяхте споделили в първи и втори пост, повечето от постовете в темата след това нямаше да съществуват - и щеше да се обсъжда нещо по-смислено като например КАК може да се разбира - интерпретира "Човешко тяло. Социално тяло."

П.П. Аз например УТРЕ ще пусна за гласуване снимките на участниците във Фотографски ТРИБОЙ (Втори тур) на който съм рефер и част от тези фотографии мисля доста добре ще се връзват и с вашия КОНКУС. Може да препоръчам на участниците да ги изпратят и на вас :)

Автор: neph   
Дата:   07-12-10 13:20

Ммм... да много световно неизвестни корифеи се изказват като крайна инстанция, но какво да се прави има всякакви "добри" хора, богове и други подобни титани.
Хората просто обявяват конкурс и ако човек е нормален и не му е ясно нещо просто пита [smilie3] .
Успех на конкурса и по-добре пуснете инфото в странство, ще имате по-малко комплексари.

Автор: dampkring   
Дата:   07-12-10 17:36

Как го нападнахте човека не е истина..
Това е само една тема във форума. Както става ясно, организацията не е много сериозна, така че и информацията не трябва да е много подробна. Има тема, има откриване - който иска да участва. Който не иска, да мине на следващата тема.
А това, че тука били само Професионалисти и трябвало да има мУделки за "плакнене на окото".... [smilie18] ае стига глупости..

Автор: darksorrow   
Дата:   07-12-10 17:51

Дияна,

като студент като теб, който, обаче, почти тотално се е отказал изобщо да се занимава с нашенски конкурси, бих те посъветвал само едно - при огранизиране на подобно нещо, винаги пиши и се информирай добре за журито им. понеже ще се учудиш колко нелепи могат да бъдат нещата понякога в нашата мила родина в това отношение. това е и елементарна коректност към потенциалните ви участници също. успех.

Дата:   08-12-10 11:59

BirdOfPray - благодаря ти този support-а. Аз самата не очаквах този огромен поток от заяждане, но толерирам хората да изразяват своето мнение, макар и анонимността да създава прекалено голяма самонадеяност.

Дата:   09-12-10 05:50

Дияна Шуманска, къде видя "поток от заяждане" ??
Аз не видях - видях недоверие към покана за участие в конкурс, обявен от асоциация, която няма нищо общо с фотографията и пусната във фотографски форум от непознат (тоест съвършено анонимна личност), написана така все едно става дума за покана за игра на жмичка.

Анонимен автор, неясно жури и регламент... жизнерадостен, закачлив, и малко прекалено фамилиарен тон, съвсем нормална реакция.... [smilie8]

А относно "анонимността да създава прекалено голяма самонадеяност" - Ти до преди няколко поста беше анонимния:

Профил на losolivos
Регистриран : 05.12.2010 03:16
Посл.влизал : 08.12.2010 11:50
Снимки: 0

ОСТАНАЛИТЕ хора писали по темата - поне тук не са анонимни, и не са "скрити" защото много хора тук се познават.

ПОЖЕЛАВАМ успех на изложбата ви с конкурсно-развлекателен характер, с лека претенция за научност [ezik]

Публикацията е редактирана (09-12-10 05:51)

Дата:   25-12-10 18:53

Весели празници на Феновете на Тялото [ezik] [smilie24]

Дата:   26-12-10 23:07

Весели празници на всички! ;)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »