Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Интервю с Lawrence Schiller
Автор: xsakex   
Дата:   05-12-10 23:44

http://www.btv.bg/shows/v-djaza-sabota-vecher

Вчера попаднах на това предаване.
Водещата не ме впечатли с воденето си, но пък госта може да е интересен на посещаващите форума.

Отговори на това съобщение
 Re: Интервю с Lawrence Schiller
Автор: uri64   
Дата:   06-12-10 00:10

Ау, горкият човечец....на какво го бяха подложили само...ужас направо.......и водеща и преводачка бяха просто трагични...по всичи телевизии е просто нашествие на кифли....хайде преводачката не можеше да чува добре заради ужасното разположение, но за добър превод не е достатъчно само език,а ами и терминологията...иначе човекът беше много готин, ама тия двете [smilie23]

Автор: swan_   
Дата:   06-12-10 00:13

И аз мисля, че бяха много зле. Не знам от къде ги изнамират такива...

Автор: next_time   
Дата:   06-12-10 08:24

не издържах да видя края, дори не стигнах и до средата, защото още в самото начало беше много зле.
Ами така ще е всеки позабогатял ще се напъва да бута из известни и неизвестни телевизии я курвите си я дъщерите си , без да му пука колко се излагат.[smilie23]

Автор: soxo   
Дата:   07-12-10 22:58

Хубаво момичто ама много проста и аз не издържах.[smilie23]

Автор: TheJoshuaTree   
Дата:   08-12-10 09:05

С малки, разбираеми, изключения преводачката се справи отлично!
От водещата на такова предаване не знам какво повече може да се очаква! Закачките с родните "звезди" даже бяха готини, щот си казват ачик-ачик кви цървули са си всъщност! Който не му харесва, може да гледа "Панорама", ако още го дават всъщност! [beer]

Автор: uri64   
Дата:   08-12-10 09:57

Ами, справила се отлично ..Беще си зле от всякъде. Вярно, за софтуера върху който работи сега човека използваше думата "приложение", а не като кифлената водеща "апликация"..Но наистина от такава водеща нищо не може да се очаква...Просто жалко за човечеца, можеха да го питат за много по-интересни неща, вместо непрекъснато да му повтарят за това, че направил първата снимка в която се вижда женска интимна прическа.
Такова предаване е обида не само за гостите, ами и за всеки що-годе интелигентен зрител.

"Панорама" и да го дават, и то не е по-малка боза...пак вкисната, ама с друг вкус.
[beer]

Автор: TheJoshuaTree   
Дата:   08-12-10 10:20

Не бях гледал Слави от може би 3 години! Днес го гледах и честно ти казвам "В Джаза" беше класи над него:))) Аз, тая водеща само да и науча името, майкооо... фен и ставам, моментално, пък нека ми обижда ентелегнтността колкото си иска!!! А, окосмяването ще и оснимам безплатно:)))

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »